Ortak Akıl - Hüseyin Gülerce: Gülen medyasını Allah'a havale ediyorum

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Gazze'de İsrail askerlerinin öldürdüğü ve buzdolabına ceseti konmuş o bebeğin görüntüsünü 'Cizre'de katledilen bebek' diye haber veren Gülen medyasına sert eleştirilerde bulunarak, ' Allah'a havale ediyorum ' dedi.
Ortak Akıl Türker Akıncı Samanyolu Tv Hüseyin Gülerce Gülen Cemaati 


Sosyal medyada, 'Cizre'de ölen devlet izin vermediği için cesedi ailesi tarafından buz dolabına konduğu iddia edilen' küçük kız çocuğu fotoğrafının, İsrail'in Gazze'ye saldırıları sonucu Refah'ta hayatını kaybeden iki yaşındaki Raghad Massoud'un Kuveyt Hastanesi morgundaki fotoğrafı olduğu ortaya çıkmıştı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Türker Akıncı'nın moderatörlüğünü yaptığı Ortak Akıl programında gündemi değerlendiren Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, bu haberle ilgili yayın yapan Samanyolu Televizyonu'na sert sözler sarf etti.

Hüseyin Gülerce Hakkında
İlkokulu Enez'de, ortaokulu Keşan'da bitirdi. Edirne Öğretmen Okulu'nda okudu. İstanbul Yüksek Öğretmen Okulu'nu ve İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik bölümünü bitirdi. İstanbul'da 1969-1977 yıllarında Yeniden Milli Mücadele dergisinde ve Bayrak gazetesinde muhabirlik ve köşe yazarlığı yaptı. Yalova Lisesi fizik öğretmenliği ve müdürlüğü ile Bursa Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulundu.Anavatan partisinden milletvekilig...
devamı
20 Eylül 2015 Pazar günü yayınlandı