Malatya Eğitim Vakfı Malatyalıları İftarda Buluşturdu

Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Yönetim Kurulunun ev sahipliğinde düzenlenen geleneksel MEV iftarı Bağcılar’da gerçekleştirildi. Düzenlenen iftar yemeğine bürokrat, akademisyen, siyasetçi ve yüzlerce Malatyalı işadamının yanı sıra birçok isim bir araya geldi.

Malatya Eğitim Vakfı Malatyalıları İftarda Buluşturdu
Ramazan ayının getirdiği birlik ve beraberlik ortamının paylaşıldığı MEV iftarı MEV üyeleri ve konuklar sohbet ve muhabbetle iftar sofrasının bereketini paylaştılar.

MEV Başkanı Metin Emiroğlu, yaptığı açış konuşmasında birlik ve beraberlikten söz ederek, “Bu tür organizasyonlarla bir araya gelip hem sosyal bağımızı kuvvetlendiriyoruz hem de metropollerde kültürümüzün kaybolup gitmesinin önüne geçiyoruz. Birbirimizden kopmadan hemşerilerimizi bir arada görmek, onlarla hasbihal etmek için bugün buradayız. Bu akşam burada Malatyalılık duygusunun ağırlıklı olduğunu gördüm. Kaynaşma ve Dayanışma iftarımıza katılan ve emeği geçenlere şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür eder şükranlarımı sunarım” dedi.

Katılımın yoğun olduğu programa, CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekçi, Malatya Valisi Süleyman Kamçı ve eşi, Çalık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalık, Polisan Boya Yönetim Kurulu Başkanı Necmettin Bitlis, MASTÖB Genel Başkanı ve Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, MEV Başkanı Metin Emiroğlu, MİAD kadın kolları Başkanı Kadriye Yüksel, MİAD Genel Sekreteri Hakan Odabaşı, İstanbul Valiliği yerel yönetimlerden sorumlu müdür Ramazan Tozal, İstanbul Üniversitesi eski rektörlerinden Mesut Parlak, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başdanışmanı Tülin Ersöz, Türkiye Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci-Yazar İsmail Kapan, Pütürge Vakfı Başkanı Nami Korkmaz, Dünya Basın Mensupları Derneği Genel Başkanı Muzaffer Tunç, iş dünyasının sevilen simalarından Şaban Taçyıldız, AK Parti Malatya eski Milletvekili Cemal Akın, Küçükçekmece eski Belediye Başkanı Aziz Yeniay, ve bir çok sivil toplum örgütü yöneticilerinin yanısıra yüzlerce Malatyalı katıldı.

Kaynak: İHA