Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştı

CHP’li Ataşehir Belediyesi’nde yaşanan skandallara bir yenisi daha eklendi.

Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştı
Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştı
Beyaz Haber, CHP'li Ataşehir Belediyesi'nde yaşanan skandalların belgesine ulaştı. 2012 yılında ilçenin en büyük alışveriş merkezinin otoparkına yapılan iki kafeterya Başkan Battal İlgezdi'nin halasının oğlu Cüneyt Güneyli ve ilçe belediye meclis üyesi Akan Buztaş'a verilmiş.

Söz konusu mekanların kiraya verilmesi için encümen kararı gerekiyordu ama herhangi bir encümen kararı da alınmamıştı. Ayrıca Ataşehir'in merkezindeki bir arsa da İlgezdi'nin ve eşinin eniştelerine rayiç bedelin çok altında fiyatlara satılmıştı. İddialar bununla da sınırlı değil… CHP'li meclis üyesi Hüseyin Sağ'ı dövdürdüğü iddia edilen Battal İlgezdi'nin daha önce de Sağ'ın avukatını dövdürdüğü öne sürüldü.

İşte tüm bu iddiaların odağındaki Battal İlgezdi, bugün eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın ile birlikte Anadolu Adliyesi'ne gelerek suç duyurusunda bulundu. Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan CHP'li vekil Gamze Akkuş İlgezdi, milyonlarca liralık daireleri memur maaşı ve ek işlerle aldığını söyledi.

Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştı
 


Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştı3 rezidans sahibi CHP'li vekili belediye başkanı kocası savundu Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıKılıçdaroğlu'nun yakınlarına fıstık gibi rezidans Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıDevrimci Gamze'nin 3 değil, 15 rezidansı varmış Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıBuzgate skandalı Kılıçdaroğlu'nu köşeye sıkıştırdı Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıİşsiz ablası da villa sahibiymiş Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıZeynep Kılıçdaroğlu'ndan rezidans açıklaması Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıBattal İlgezdi servetini açıkladı Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıCHP'yi karıştıracak iddia Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıİlgezdi ailesine ait rezidanslarının değeri dudak uçuklattı Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıBarış Yarkadaş'tan Buzgate çıkışı Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıBaldızın da 50 dairesi varmış Beyaz Haber skandalın belgesine ulaştıCHP'li Gamze İlgezdi ve eşinden suç duyurusu