Turgutlu Belediyesi'nden Kaymakam'a Veda İftarı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Turgutlu’dan ayrılacak olan Kaymakam Nazmi Günlü’yü iftar yemeğinde ağırladı. Başkan Şirin yaklaşık 6 yıldır Turgutlu’da görev yapan ve önümüzdeki hafta Turgutlu’dan ayrılacak olan Kaymakam Günlü’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Turgutlu Belediyesi'nden Kaymakam'a Veda İftarı
Orta Park Kafeterya’da düzenlenen iftar yemeğine başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ve Kaymakam Nazmi Günlü olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, birim müdürleri katıldı.

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yaparak 6 yıldır ilçede görev yapan Nazmi Günlü’yü görev süresince verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Şirin, “Sayın Kaymakam’ın Turgutlu’da ürettiği önemli hizmetlerden bir başka ilçemizin de yararlanmasına vesile olacak olan atama kararnamesi ile Turgutlu’muzdaki görev nöbetini bir başka arkadaşına bırakıp gidecek olması bizlerin gönlünü burkuyor. Fakat biz Antalya’nın Manavgat İlçesine herhangi bir kaymakamı uğurlamıyoruz, Turgutlu’muzun bir evladı olarak gördüğümüz sizi, bizi oralarda temsilen uğurluyoruz. Biz Turgutlu Belediyesi olarak, geçtiğimiz süre içerisinde sizlerin desteğini hep yanımızda hissettik. Ama hepsinden önemlisi, Turgutlu halkı sizi hep yanında hissetti. Vatandaş odaklı devlet hizmetinin nasıl yapılacağını, bizlere gösterdiniz. Bundan sonra başta belediyemiz olmak üzere bizlere düşen görev, sizin bıraktığınız noktadan başlayarak göreve başlayacak yeni kaymakamımızla daha iyi hizmetlere imza atmak olacaktır. Biz sizleri, devletimize daha üst kademelerde görev yaparken görmek istiyoruz. Buna hem duruşunuz, hem ilkeleriniz hem de yaklaşımlarınızla herkesten daha çok layık olduğunuzu düşünüyoruz. Ancak bizler, bu yüce millete hizmetin hangi kademede olursa olsun onurlu olduğunu düşünüyor ve bu onuru sizin en iyi şekilde taşıdığınıza olan inancımızı ifade etmek istiyorum. Turgutlu’nun Belediye Başkanı olarak diyorum ki, Turgutlu size hakkını helal ediyor. Lütfen sizler de bizlere hakkınızı helal ediniz” dedi.

Günlü’den Veda Konuşması

Başkan Şirin’in ardından söz alan Kaymakam Nazmi Günlü de Turgutlu’dan önce çalıştığı 7 ilçenin ardından Turgutlu’nun ayrı bir yeri olduğunu ifade ederek, “Bizler burada kurumlar arası işbirliği ile çalıştığımıza inanıyoruz. Belediyemizden gelen taleplerimizi sahiplendik. Turgutlu’yu bir aile olarak gördük. Değerli Başkanımız Turgay Şirin’den, Belediye Başkan Yardımcılarımızdan, meclis üyelerimizden de destek gördük. Vazifemizi yapmaya gayret ettik. Bu anlamda vedalaşmak değil, uzun yıllar görüşmek istiyoruz. İnşallah iyi vesilelerle görüşürüz. Sizleri bulunduğumuz yerde de ağırlamak isteriz. Turgutlu’da çok güzel bir yaşam hayatımız oldu. Bu anlamda hepinize teşekkür ediyorum. Allah’a emanet olun” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Şirin, Kaymakam Günlü’ye plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.
Kaynak: İHA