Yenişehirli Arda Turan'a Yoğun İlgi

Yenişehir Belediyespor yaz futbol okulun ilk dönem sporcuları sertifikalarını ilçe stadında düzenlenen törenle aldı. Yenişehir Belediyespor’da futbol oynayan 12 yaşındaki minik futbolcu Arda Turan’a isim benzerliğinden dolayı büyük ilgi oldu.

Yenişehirli Arda Turan'a Yoğun İlgi
6 ile 12 yaş gurubunun katıldığı yaz futbol okuluna katılan 70 öğrenciye Yenişehir İlçe Stadyumunda sertifika verildi.

Sertifika törenine Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, Yenişehir Belediyespor Başkanı Mürsel Özay ve sporcuların aileleri katıldılar. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “bugün burada olmaktan dolayı son derece mutluyum. Çocuklarımız sporla iç içe olunca mutluluklarını gözlerinden okunuyor. Yenişehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya her zaman destek vererek yanlarında olacağız. Bu yavrularımızın yetişmesinde emek harcayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Öte yandan Yenişehir Belediyespor’da futbol oynayan 12 yaşındaki Aydoğdubey ilköğretim okulunda okuyan minik futbolcu Arda Turan’a ilgi büyüktü. Ünlü futbolcu ile aynı isim ve soy isim benzerliği olan Arda, “Hedefim Arda Turan ağabeyim gibi bir futbolcu olmak” dedi.

Hocaları Arda Turan’ın isim benzerliği dışında futbol stilinin de milli oyuncuya benzediğini ifade etti.

Kaynak: İHA