Hüyük'te Sağlık Çalışanları Günlerini Yaş Pasta Keserek Kutladı

Konya’nın Hüyük ilçesinde, sağlık çalışanları günlerini yaş pasta keserek kutladı.

Hüyük'te Sağlık Çalışanları Günlerini Yaş Pasta Keserek Kutladı
Hüyük Devlet Hastanesi’nde görev yapan sağlık personeli için moral ve motivasyon etkinliği düzenlendi.

Etkinlikte, “tüm sağlık çalışanlarının sağlık günü kutlu olsun” yazılı yaş pasta kesildi.

Hüyük Devlet Hastanesi Başhekimliği tarafından Ebeler ve Hemşireler Haftası kapsamında, kurumda çalışan sağlık personeline yönelik olarak düzenlenen etkinlikte hastanede 10-15 yılını dolduran ve emekliliği gelen isimlere bugüne kadar vermiş olduğu hizmetlerden dolayı birer teşekkür plaketi takdim edildi. Çalışanlara plaketleri Hastane Başhekimi Fatih Selvi, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Kemal Ateş ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Şerife Kaya tarafından verildi.

Başhekim Selvi, yaptığı konuşmada, Konya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Opr. Dr. Gökhan Darılmaz’a hastaneye verdikleri desteklerden ötürü de teşekkür etti.

Mahalli sanatçılar Ramazan Maden ile Musa Pınar sevilen şarkıları sağlık çalışanları için seslendirdi. Hasta yakınlarının da katıldığı etkinlikte, çalışanlar sazlı sözlü oynayarak eğlenceli vakit geçirdi. Hastane bahçesinde yapılan etkinlikte yöneticiler en kısa zamanda bir piknik etkinliği düzenleme kararı da alırken, tüm çalışanlara katılımlarından dolayı teşekkür etti
Kaynak: İHA