Forum Gaziantep, Ayşe Arman Ve Saba Tümer İle Şenlenecek

Forum Gaziantep, Türkiye’nin en başarılı kadınlarından Ayşe Arman ve Saba Tümer’i 30 Mayıs Cumartesi günü sevenleriyle bir araya getirmeye hazırlanıyor. Heyecan, kahkaha, aşk ve eğlence dolu bir sohbete ev sahipliği yapacak Forum Gaziantep, şanslı ziyaretçilerine Arman ve Tümer imzalı hediyeler verecek.

Forum Gaziantep, Ayşe Arman Ve Saba Tümer İle Şenlenecek
Gaziantep’in gözde alışveriş ve yaşam merkezi Forum Gaziantep, ev sahipliği yaptığı keyifli etkinliklerine 30 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te Ayşe Arman ve Saba Tümer’i ağırlayacağı özel bir söyleşiyle devam ediyor.

Türkiye’nin ses getiren kadınlarından Ayşe Arman ve Saba Tümer, Forum Gaziantep’te gerçekleştirecekleri keyifli sohbette aşk ve ilişkiler üzerine enteresan tarifler verecek, ev ve iş yaşamlarına dair özel sırlarını paylaşacak. Yıllardır yaptığı röportajlarla olay yaratan, gündemdeki yerini asla kaybetmeyen Ayşe Arman ve kahkahalarıyla herkese enerji veren ve neşe saçan Saba Tümer, etkinlik boyunca birbirlerine sorular soruyor; soruları içtenlikle cevaplıyor.

Aşk, tutku ve ilişkilerin yanı sıra sosyal medya, iletişim ve çalışma yaşamına da değinecek başarılı iki isim yaşamının tatlı sırlarını Forum Gaziantep ziyaretçileriyle paylaşacak.

Eğlenceli etkinlik sırasında gerçekleştirilecek yarışmayla belirlenecek 5 kişi ise yönetim ofisinde Ayşe Arman ve Saba Tümer’le tanışma fırsatı yakalarken; kendilerine Arman’dan imzalı kitap ve Tümer’den imzalı t-shirt hediye edilecek.
Kaynak: İHA