AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Trabzon Milletvekili adayları Salih Cora, Dr. Adnan Günnar ve Prof. Dr. Nihat Tosun, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor
AK Parti Trabzon Milletvekili adayı Salih Cora, seçim gezilerinde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin yerli yabancı kim olursa olsun, rahatlıkla yatırım yapabileceği güvenilir bir ülke olduğuna dikkat çekti. Cora ’’Türkiye güven bunalımından çıkan yerli yabancı kim olursa olsun herkesin yatırım yapacağı güvenilir bir ülkedir böyle olmaya da devam edecektir’’ dedi.

AK Parti iktidarı Türkiye’de bu anlamda tapuları yıkan, alışılagelmiş siyaset düzenine son veren bir iktidar olduğuna vurgu yapan Cora ’’Milletimizin kurduğu Partimizde milletten başka kimseden icazet almadı bundan sonrada almayacaktır. Artık siyasete ayar vermek isteyen kurumlar, kişiler eski Türkiye’yi asla bulamayacaklar. Her yeni dönemi yenibahar havası ile başlayan Türkiye de bu bahar havasını kimse bozamayacaktır. Halkımızın yönetim şekliyle, istikbaliyle oynayanlar siyasete ayar vermek isteyenler adalet, kalkınma refah ve huzurun kantarını kendilerine göre ayarlayanların, kantarı bugün yanlış tartmaktadır’’ diye konuştu.

TOSUN MAÇKA’DA

Seçim çalışmalarını Maçka’da sürdüren AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Prof. Dr. Nihat Tosun da Yeni Türkiye’ye Maçka’nın rekor oyla destek vereceğine inancının tam olduğunu söyledi.

İlçede Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan sergiye katılarak bayanların el ürünü göz nuru ürünlerini inceleyen Tosun, birbirinden güzel ürünler dolayısıyla bayanları tebrik etti. AK Parti iktidarlarında kadınlara verilen önemin arttığına vurgu yapan Tosun, "Ülkemizde kadın erkek fırsat eşitliğinin sağlanması, yaşamın tüm alanlarında kadınların konumlarının güçlendirilmesi ve kadınlara karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi için politikalar üretmek, stratejiler geliştirmek, tüm paydaşlarla işbirliği yapmak ve koordinasyonu sağlamak üzere özel önlemler alınmıştır. AK Parti iktidarları sürecince kadın hakları alanında reform düzeyindeki çalışmalar sadece ülkemizde değil, dünyada de kendine önemli bir yer edinmiştir. Kadınların yaşam standartlarını artırmak, iş hayatında önüne konan engelleri ortadan kaldırmak, ailenin sürekliliğini sağlamak, siyasette kadınları daha görünür kılmak gibi daha birçok amaçlarla düzenlemeler yapılmıştır" diye konuştu.

GÜNNAR, ÇARŞIBAŞI’NDA

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar ise Çarşıbaşı ilçesinde seçim gezilerini Çarşıbaşı Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz, AK Parti Çarşıbaşı İlçe Başkanı Zekeriya Karaçengel ve teşkilat mensupları ile birlikte sürdürdü. Günnar, ilçede uğradığı atölyede ağaçları biçmeyi de ihmal etmezken 10 parmağında 10 marifet olduğunu gösterdi. İlçede esnaf ve vatandaşlarla buluşan Günnar, vatandaşlardan destek sözü de aldı.

Günnar, konuşmasında vatandaşla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, “Vatandaşımızın her zaman yanına gidiyoruz. Dilek ve temennilerini dinliyor. Halini hatırını soruyoruz. Vatandaşımızla iletişim kuruyoruz ve onların içerisindeyiz. Vatandaşımızı tam manası ile temsil eden bir iktidarız" şeklinde konuştu.

Günnar, Çarşıbaşı ziyaretinin ardından Akçaabat ilçesine geçerek Yaylacık mahallesi sakinlerinden destek istedi.
Kaynak: İHA