Kırıkkale'den Kısa Kısa

Yahşihan Kaymakamlığı tarafından kamu kurumlarında görev yapan personele yönelik "Protokol ve Nezaket Kuralları, Sağlıklı iletişim, Halkla İlişkiler" konularında eğitim semineri düzenlendi.

Kaymakamlık Mavi Salon'daki seminerde konuşan Kaymakam Ferhat Özen, kurumlarda vatandaşlara güler yüzle muamele edilmesinin önemine dikkati çekti.
Özen, halkla yüz yüze gelmek suretiyle vatandaşa doğrudan hizmet veren kurumlardaki görevli personelin nezaket, sağlıklı iletişim, halkla ilişkiler gibi konularda eğitim almalarının bu anlamda büyük önem taşıdığını söyledi.

Konuşmaların ardından Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Veysel Gerem ve Özel Kalem Personeli Serdar Tomaç, kamu personeline protokol ve nezaket kuralları, sağlıklı iletişim ve halkla İlişkiler konularında seminer verdi.
- Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden bilgilendirme toplantısı
Yahşihan İlçe Emniyet Müdürlüğünce, toplu taşıma araç sahiplerine ve şoförlere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Yahşihan Kaymakamlığı Mavi Salon'daki toplantıda konuşan İlçe Emniyet Müdürü Erdal Akkuş, sürücülerin davranışlarında sevgi ve saygının hakim olması gerektiğini vurguladı.
Toplantıda, katılımcılara, aşırı hız, yakın takip, durma, duraklama ve park etme, yolcu indirme ve bindirme kuralları, emniyet kemeri kullanımı, şerit izleme, geçme ve geçilme kuralları gibi konular anlatıldı.
Kaynak: AA