Amerikan askerlerini böyle karşıladılar

Beyaz TV’de Latif Şimşek’in sunduğu ‘Dinamit adlı programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İsmet İnönü döneminde CHP’li hükümetin Amerikan askerlerini cami mahyalarına ‘welcome’ yazarak karşıladığını söyledi.

Amerikan askerlerini böyle karşıladılar
Amerikan askerlerini böyle karşıladılar
Yine aynı dönemde mahyalara dinle ilgisi olmayan bazı yazıların yazıldığını da dile getiren Gökçek' Para biriktir, Türk yurdu, Atatürk ve var ol İnönü' gibi cümlelerin mahyalarda yer aldığını söyleyerek ilgili fotoğrafları gösterdi.

Teyyare piyangosu reklamının da yine mahyalarda yer aldığını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Amerikan askerleri için hazırlanan'welcome' yazılı mahyayı gösterdi. Gökçek “Caminin mahyasına'hoş geldin' yazıyorlar. AK Partilileri bıraktım, Milliyetçi Hareket Partilileri bıraktım. HDP içinde anlı secdeye gelen Müslümanlara soruyorum; Amerikalıyı caminin mahyasına'welcome' yazarak karşılamak ne demek?' dedi.

Amerikan askerlerini böyle karşıladılarGökçek'ten çarpıcı İhsanoğlu iddiası Amerikan askerlerini böyle karşıladılarGökçek: Kılıçdaroğlu kendini yalanlıyor