CHP, Amerikan askerlerini İngilizce mahya ile karşılamış

Beyaz TV ' de Latif Şimşek ' in sunduğu ' Dinamit adlı programa katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İsmet İnönü döneminde CHP ' li hükümetin Amerikan askerlerini cami mahyalarına ' welcome ' yazarak karşıladığını söyledi.
Latif Şimşek Belediye Başkanı Chp Mahya Melih Gökçek 


Yine aynı dönemde mahyalara dinle ilgisi olmayan bazı yazıların yazıldığını da dile getiren Gökçek'para biriktir, Türk yurdu, Atatürk ve var ol İnönü' gibi cümlelerin mahyalarda yer aldığın söyleyerek ilgili fotoğraflar gösterdi.

Teyyare piyangosu reklamının da yine mahyalarda yer aldığını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Amerikan askerleri için hazırlanan'welcome' yazılı mahyayı gösterdi. Gökçek “Caminin mahyasına'hoş geldin' yazıyorlar. AK Partilileri bıraktım, Milliyetçi Hareket Partilileri bıraktım. HDP içinde anlı secdeye gelen Müslümanlara soruyorum; Amerikalıyı caminin mahyasına'welcome' yazarak karşılamak ne demek?' dedi.

Latif Şimşek Hakkında
Latif Şimşek 01.05.1963 yılında Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde doğdu. İlkokulu Yozgat’ın Yerköy ilçesinde bitiren Latif Şimşek, 1982 Yılında Ankara Merkez imam Hatip Lisesi (Şimdiki Tevfik İleri İmam Hatip Anadolu Lisesi) ni bitirdikten sonra Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksek okulu’na girdi. 1987 yılında bu okuldan mezun oldu ve aynı yıl Türkiye Gazetesi Ankara Temsilciliğinde muhabir olarak çalışmaya başladı. Polis-adliye muhabirliğinden baş...
devamı
Melih Gökçek Hakkında
Melih GÖKÇEK, 20 Ekim 1948 tarihinde Ankara Keçiören'de doğdu. Babası avukat, annesi ev hanımıydı. Üç çocuklu bir ailenin en büyük çocuğu olan Gökçek beş yaşına kadar Başkent Ankara'da ikamet etti. Babasının işi dolayısıyla Gaziantep’e taşınan Gökçek, ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep‘te tamamladı. 1967 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanınca tekrar Ankara’ya yerleşti. Mülkiye’den sonra Gazi Üniversitesi Gazeteci...
devamı
24 Nisan 2015 Cuma günü yayınlandı