Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Teşhir Salonu Açıldı

Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi teşhir salonu düzenlenen bir tören ile açıldı.

Okullar Hayat Bulsun Projesi Kapsamında Havza Belediyesi tarafından tahsis edilen Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi teşhir salonu Kaymakam Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından hizmete açıldı.
Kevser Akıllı Park içerinde bulunan teşhir salonunun açılışında Okul Müdürü Muhsin Yıldız, okul ve teşhir salonu hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise her zaman eğitim kurumlarının yanında olduklarını belirterek, "Okullar Hayat Bulsun Projesi ile birçok okulumuzda oyun ve park alanları oluşturuldu. İmkanlarımız dahilinde tüm eğitim kurumlarımızın hizmetindeyiz" dedi.

Havza Kaymakamı Alper Tanrısever açılan teşhir salonu ile vatandaşların okulda üretilen ürünlerden haberdar olabileceğini belirterek, "Bu sayede öğrencilerimiz arasında bir rekabet ortamı da oluşacaktır. Umuyorum ki bu salon ile birlikte okulumuzdaki üretim kalitesi de artış gösterecektir. Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında okulumuza bu yeri tahsis eden Başkanımız Murat İkiz'e de teşekkür ederim" dedi.

Konuşmaların ardından Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz tarafından teşhir salonu hizmete açıldı.
Kaymakam Tanrısever ve İkiz, teşhir salonunu gezerek Okul Müdürü Muhsin Yıldız ve öğrencilerden sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı.
Havza Kaymakamı Alper Tanrısever ve Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile beraberindekiler daha sonra okul öğrencileri tarafından TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırladıkları projelerin sergilendiği sergiyi gezerek öğrencilerden projeler hakkında bilgi aldı.
Açılışa, Tanrısever ve İkiz'in yanı sıra Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam, protokol üyeleri ve davetliler katıldı.


Kaynak: AA