Cankut Yılmaz'ın İlk Albümü 'Su ve Çakıl” Çıktı

Yıllardır biriktirdiği şarkılarını “Su ve Çakıl” adlı albüme sığdıran Cankut Yılmaz, geçtiğimiz günlerde tamamladığı stüdyo çalışmalarının ardından ilk kez müzik severler ile buluştu.


Prodüktörlüğünü kendisinin, müzik yönetmenliğini Sadun Ersönmez’in, yapım danışmanlığını Neşe Demirkat ve Baktaş Türk’ün, dağıtımcılığını ise SONY Music‘in üstlendiği albüm müzik marketlerde yerini aldı. ‘Yaşamın İzdüşümü’ olarak nitelendirdiği şarkılarının sözleri Figen Yavaş Yılmaz, Uğur Arıcıoğlu, Cankut Yılmaz’a ve tüm müzikleri Cankut Yılmaz’a ait.

Aranjörlüğünü Sadun Ersönmez’in üstlendiği albümde; İsmail Soyberk, Dünyacan Yılmaz, Sadun Ersönmez, Erdem Sökmen, Turgut Alpbekoğlu, Çağlayan Yıldız, Cüneyt Çoltu, Cengiz Ercümer, Eyüp Hamiş, Volkan Gevrek, Cihan Okan, Ercümet Vural, Tuğba Önal, Sibel Gürsoy gibi Türkiye’nin önde gelen isimleri yer alıyor.

“Yıllardır yüreğimde biriktirdiğim şarkılar nihayet gün yüzüne çıktı. Müziğimi belirli bir kalıba sığdırmıyorum, kalıplar sadece insanı kısıtlar. Benim müziğimde bin bir renkli duygular var, ama en önemlisi samimiyet var. Dinleyenler de bunu anlayacak, buna çok inanıyorum. Türkiye’nin en değerli isimleri ile çalıştık, şanslıyım’’ diyen Cankut Yılmaz, sektöre farklı bir renk katacak. Yılmaz’ın ilk video klibi olan ‘Eylül’ün yönetmenliğini ise Erkan Nas’ın üstlendi.
Kaynak: İHA