Sakarya’da İntihar Girişimi

Sakarya’nın Erenler ilçesi D-100 Karayolu üzerinde bulunan Sakarya Köprüsü üzerine çıkarak intihar teşebbüsünde bulunan şahsı, Hendek eski Belediye Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci ikna etti.


Edinilen bilgiye göre saat 21.00 sıralarında meydana gelen olayda, Fatih S. (45) isimli vatandaş, geçim sıkıntısı nedeniyle D-100 Karayolu Sakarya Köprüsü üzerindeki korkuluklara çıkarak intihar etmek istedi. Yoldan geçen sürücülerin ihbarıyla olay yerine polis ekipleri, itfaiye ve ambulans sevk edildi. Hendek ilçesinde ikamet ettiğini, ekonomik sıkıntı içerisinde olduğunu ve Hendek eski Belediye Başkanı, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci ile görüşmek istediğini belirten şahıs, Ali İnci gelmeden korkuluklardan inmeyeceğini söyledi.

Belden üzeri çıplak olan ve oldukça üşüdüğü gözlenen Fatih S., “Anneme benden çok selam söyleyin. Ben tek yaşıyorum. Devletten 250 TL aylık alıyorum. Anneme babamdan kalan emekli maaşından başka gelirimiz yok. Kardeşim anneme bakmıyor, ben bakıyorum. Sağdan soldan para toplayarak anneme altı torba kömür aldım. Ben bunaldım. 45 yaşındayım, evlenemedim, bekar kaldım. Bana da günah” diyerek ağlamaya başladı.

Bir ara besmele çekerek atlamaya yeltenen şahıs, yürekleri ağızlara getirdi.

Ekiplerin yoğun çabaları ve yardım sözlerine rağmen ikna olmayan Fatih S. isimli şahıs, AK Parti Sakarya Milletvekili Aday Adayı Ali İnci ile görüşmek istediğini söyledi.

Bunun üzerine Ali İnci’ye telefonla ulaşan ekipler, Fatih S.'yi Ali İnci’yle görüştürdü. Ali İnci ile yaptığı telefon konuşmasından sonra ikna olan şahıs, korkuluklardan inerek sağlık kontrolü için ambulansla Sakarya Üniversitesi Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatırken, Fatih S.'nin Ali İnci’den yardım sözü alarak ikna olduğu, daha önce de İnci’den maddi yardım aldığı öğrenildi.
Kaynak: İHA