Havza’da Çakıroğlu ve Aslan İçin Yürüyüş Düzenlendi

Samsun'un Havza İlçesinde Havza Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından Ege Üniversitesi'ndeki kavgada hayatını kaybeden Üniversiteli Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve vahşice öldürülen Üniversite öğrencisi Özgecan Arslan için yürüyüş düzenlendi.

Havza’da Çakıroğlu ve Aslan İçin Yürüyüş Düzenlendi

Havza Mehmetçik Meydanı'nda bir basın açıklaması öncesi canice hayattan koparılan Özgecan Arslan ve Ege Üniversitesinde bıçaklanarak karşıt görüşlü öğrenciler tarafından öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu için bir dakika saygı duruşu düzenlendi.

Havza Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Emin İnan, "Bu Organizasyon için izin aldığımızda sadece Özgecan kardeşimiz içindi ama 3 gün içinde Ülkemizde yeni şiddet olayları ve okul olaylarında iki kardeşimiz daha hunharca katledildi. İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda Fırat kardeşimiz bıçak ile yaralanmıştır onu almaya giden ambulans PKK yandaşları tarafından okula alınmamış ve kardeşimiz Şehit olmuştur. Hep sabrediyoruz. Ülkemiz karışmasın eski acıları yaşamayalım diye. Ama şu bilinsin ki, artık bardak taşmıştır ve herkes yaptığının sonucuna katlanacaktır. Üniversite Öğrencimiz Özgecan Aslan’ın cesedi maalesef yakılmış olarak bulunmuştur.Bırakınız bir masumuz yakılarak katledilmesini,suçluların dahi ateşle cezalandırılması sadece ve sadece Cenabı Allah'a mahsustur" dedi.

Basın açıklamasın ardından Ülkü Ocakları tarafından Şehitler için helva dağıtıldı.
Kaynak: İHA