Doç.Dr. Cüneyt Göçmez, Doç.Dr. Gökalp Öner Ve Doç.Dr. Abdullah Demirtaş Memorıal'da

Memorial Kayseri Hastanesi, akademisyen kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Cüneyt Göçmez, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Doç. Dr. Gökalp Öner ve Üroloji Uzmanı Doç. Dr. Abdullah Demirtaş Memorial Kayseri Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Doç.Dr. Cüneyt Göçmez, Doç.Dr. Gökalp Öner Ve Doç.Dr. Abdullah Demirtaş Memorıal'da
Alanında uzman isimler; ürolojik kanserlerde laparoskopik cerrahi, endoskopik beyin tümörü ameliyatları ve kadın kanserlerinde kapalı cerrahilere yönelik, uluslararası alanda uygulanan yöntemlerle hizmet sunacak.

Beyin cerrahisi, üroloji ve kadın hastalıkları bölümlerine 3 doçent…

Beyin, Sinir ve Omurilik Cerrahisi Bölümü’ne katılan Doç. Dr. Cüneyt Göçmez 1974 Kayseri doğumlu. 1998 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olduktan sonra 1999-2005 yılları arasında Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Göçmez, 2014 yılında Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde doçent oldu. 2008-2009 yılları arasında Kayseri’deki özel bir hastanede de görev yapan Doç. Dr. Cüneyt Göçmez, Memorial Kayseri Hastanesi Beyin Sinir ve Omurilik Cerrahisi Bölümü kadrosuna tam zamanlı olarak katıldı.

1981 Çorum’da doğan Doç. Dr. Gökalp Öner, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 2005 yılında mezun olduktan sonra 2006-2011 yılları arasında yine Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde uzmanlık eğitimini tamamladı. Öner, 2014 yılında Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi’nde doçent oldu. 2011-2013 yılları arasında Boğazlıyan Devlet Hastanesi’nde de kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak görev yapan Doç. Dr. Gökalp Öner, Memorial Kayseri Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü kadrosuna tam zamanlı olarak katıldı.

1972 Niğde doğumlu Doç. Dr. Abdullah Demirtaş ise, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden 1997 yılında mezun olduktan sonra 2000-2005 yılları arasında yine aynı üniversitede uzmanlık eğitimini tamamladı ve 2014 yılında doçent oldu. Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde de görev yapan Doç. Dr. Abdullah Demirtaş, yarı zamanlı olarak Memorial Kayseri Hastanesi Üroloji Bölümü’nde görev yapmaya başladı.

Kaynak: İHA