Ünlü iş adamının eşi kayboldu!

Ünlü iş adamı Adnan Hunca'nın eşi Selma Hunca İstanbul Sarıyer'de kayboldu.

Ünlü iş adamının eşi kayboldu!
Ünlü iş adamının eşi kayboldu!
Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve Hunca Kozmetik'in sahibi ünlü iş adamı Adnan Hunca'nın eşi Selma Hunca (75) İstanbul Sarıyer'de kayboldu.

SON SİNYAL ORMANDA

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Üyesi ve Hunca Kozmetik'in sahibi ünlü iş adamı Adnan Hunca'nın (90) eşi Selma Hunca (75) İstanbul'da kayboldu. Hunca'nın ailesi, dün öğlen saat 15.00 sıralarında markete gitmek için Sarıyer Büyükdere Caddesi üzerindeki evlerinden çıkan Selma Hunca'nın eve geri dönmemesi üzerine hemen emniyete başvurdu. İstanbul Polisi, AFAD ve AKUT ekipleri Sarıyer Bahçeköy yolundaki Fatih Ormanları başta olmak üzere o bölgedeki ormanlık alanlarda helikopter destekli geniş kapsamlı bir arama çalışması başlattı. Ormanda arama yapılmasının nedeni ise cep telefonunun en son orada sinyal vermesi.Oğlu Tuncer Hunca da Galatasaray Divan Kurulu Üyesi olan Selma Hunca'yı arama çalışmaları sürüyor.

KOKU TAKİBİ VE HELİKOPTERLE ARANIYOR


Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Selma Hunca'nın elbise ve eşyaları, İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde geçtiğimiz Nisan ayında mesaisine başlayan Belçika Çobanı cinsi 'TİM' adlı polis köpeğine koktatıldı. Kokudan iz sürerek kayıplara ulaşan 'TİM' isimli arama ve kurtarma köpeği de Hunca'yı arama çalışmalarına katıldı.