Havza Belediye Başkanı İkiz Açıklaması

"Türkiye'nin ekonomik olarak rahatlaması, iç ve dış tehditlerden kurtulması için tek çare var; sizlerin oyu ile güçlü, tek başına bir iktidar lazım"

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, "Türkiye'nin ekonomik olarak rahatlaması, iç ve dış tehditlerden kurtulması için tek çare var; sizlerin oyu ile güçlü, tek başına bir iktidar lazım" dedi.

İkiz, Karameşe ve Kale mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla sohbet etti. Şehir merkezinde tek sorunun doğalgaz olduğunu belirten İkiz, "Büyükşehir Yasası ile bize bağlanan 81 mahalleye daha hizmete başladık. Yasanın bazı noksanları var. Bunlar 7 Haziran seçimleri sonrası değişecekti. Fakat bu olmadı. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir iktidar ve yapılacak değişikliklerle sizlere daha güzel hizmetler sunacağız" diye konuştu.

İkiz, 1 Kasım seçimlerine değinerek, AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinden gerekli mesajı aldığını söyledi.

"İnşallah 1 Kasım'da tek başına iktidar ile Türkiye yoluna devam edecek" diyen İkiz, şunları kaydetti:

"Türkiye Cumhuriyeti 1923'te kuruldu, 93 yaşında ve şu an en büyük tehlikede. Bunu iyi düşünmemiz lazım. Türkiye Cumhuriyeti'nin iç ve dış savaş tehlikesi var. Tüm dünya birleşti, Türkiye'yi bölmek, parçalamak ve bir savaşa sokmak istiyorlar. 100 yıl önce Osmanlı'yı yok edenler, bugün yine sahnede. 100 yıl önce Osmanlı İmparatorluğu'nun durumu aynen böyle idi. Yedi düvel birleşti, Osmanlı'nın üzerine çullandılar. Maalesef Osmanlı'yı paramparça ettiler. Şu anda Türkiye Cumhuriyeti Devleti aynı tehlike ile karşı karşıya. Bunu görmemiz lazım. Suriye vatandaşı perişan halde. Türkiye Cumhuriyeti'nin dönüm noktalarından birisindeyiz. Türkiye'nin ekonomik olarak rahatlaması, iç ve dış tehditlerden kurtulması için tek çare var; sizlerin oyu ile güçlü tek başına bir iktidar lazım. Güçlü tek başına bir iktidar olmazsa, koalisyonlar olursa maalesef dış ve iç düşmanlar bizi parçalama etme, bölme konusunda daha da istekli hareket edecekler."

İkiz'e Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Havza Belediyesi Meclis Üyeleri Hayrettin Şahin, Kazım Yıldız ve Murat Sarp eşlik etti.
Kaynak: AA