Marka Üniversiteye Marka Ödülü Gamep'ten

Gaziantep Medya Platformu Derneği (GAMEP) ve KANAL 5 işbirliğiyle düzenlenen “3. Bölgesel ve Uluslararası Markalar Ödül Töreni”nde birçok markaya ödül verilirken, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ), “Marka Üniversite” ödülüne layık görüldü.

Marka Üniversiteye Marka Ödülü Gamep'ten
Gaziantep Şehitkamil Kültür Merkezi (ŞKM)’nde düzenlenen törene büyük bir ilgi ve katılım oldu. Tören; birçok markanın stantlarını salon girişine kurması ve tanıtımlarını gerçekleştirmesi ile erken saatlerde başladı.

Katılımcılar ve protokol üyeleri stantları gezerek, markalar hakkında detaylı bilgi toplama ve markaların ürün ve hizmetlerini inceleme fırsatı buldu.

Markalar Ödül Töreni; birçok katılımcı ve protokol üyesinin yerlerini almasıyla saat 13:00’te başladı.

Yoğun bir protokol katılımının olduğu törene; AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekilleri Abdülhamit Gül ve Nejat Koçer, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Ödül Törenine sunucu olarak katılan ünlü isim Ceyda Düvenci, program açılışıyla beraber GAMEP Başkanı Nazmi Özkoyuncu ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’i, açılış konuşmalarını yapmak üzere kürsüye davet etti. Fatma Şahin açılış konuşmasında: “Yerelden evrensele bölgemizin rekabet gücünü artırmamız lazım. Büyüme hamlesi yerel markaların varlığı ile sağlanır. Artık ülkeler değil şehirler yarışıyor, şehirler kendi markaları ile bu yarışta rekabet üstünlüğü sağlamak için gayret gösteriyor” dedi.

Gaziantep başta olmak üzere, bölgede markalaşma anlamında büyük başarılara imza atan şirketler ödüllendirilirken, marka üniversite olarak HKÜ’ye “Marka Üniversite HKÜ” ödülü verildi.

Ödüle layık görülen arkalar ödüllerini protokol üyelerinden alırken, HKÜ’ye de ödülü Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer tarafından takdim edildi.

Nejat Koçer’den HKÜ adına ödülü HKÜ Rektörü Prof. Dr. Tamer Yılmaz aldı. Üniversitesinin ödülünü alan Yılmaz; “Bu ödül öğrencilerim için, ödülü öğrencilerime armağan ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA