Huzurevinde Dünyaevine Girdiler

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Huzurevi sakinlerinden 70 yaşındaki Zöhtü Özcan ile 65 yaşındaki Havva Erdoğan, huzurevinde düzenlenen törenle evlendi

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Huzurevi sakinlerinden Zöhtü Özcan ile Havva Erdoğan, huzurevinde düzenlenen nikah töreniyle yeni bir yaşama adım attı.

Soma Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Huzurevi, özel bir törene sahne oldu. Huzurevinde 7 yıldır yaşayan 70 yaşındaki Zöhtü Özcan ile burada 2 yıldır kalan 65 yaşındaki Havva Erdoğan, düzenlenen törenle evlendi.

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene'nin nikahını kıydığı çiftlerin şahitliğini Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan ile Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş yaptı.

Düğün masraflarını ise Soma esnafı karşıladı.

Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, huzurevi sakinlerinin burada kaldıkları sürece yaşamlarını huzur içerisinde sağlıklı bir şekilde geçirmelerini sağlamayı amaçladıklarını belirterek, "Yaşlılarımızın yıllarına yaşam eklemek için yapacağımız çok şey var. Düzenlenen bu törende bunun bir göstergesidir" dedi.
Kaynak: AA