Bafra Umut Derneği 400 Öğrenciyi Sevindirdi

Samsun’un Bafra ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunan Bafra Umut Derneği, yaklaşık 400 aileye kırtasiye yardımında bulundu.

İlçede ihtiyaç sahibi aileleri tespit eden Bafra Umut Derneği yetkilileri, yaklaşık 400 ailenin okula giden çocuklarına okul forması, kitap, kırtasiye yardımında bulundu.

Dernek başkanı Hülya Yangın Ertekin, derneklerinin ihtiyaç sahibi ailelerin yararına hizmet verdiğini söyledi. Dernek olarak ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek kendilerine ne lazımsa temin ettiklerini anlatan Ertekin, "Bu sene okula giden ve okula yeni başlayan mağdur ailelerimizin çocukları için hayırsever vatandaşlarımızdan topladığımız 400’e yakın forma ile kırtasiye ürünlerini teslim ettik" dedi.

Hayırseverlere teşekkür eden Ertekin, "Derneğimiz hayırseverlerin sayesinde ayakta durmaktadır. Dernek olarak ihtiyaç sahiplerine aracılık yapıyoruz. Hayırseverden bize, bizden ihtiyaç sahiplerine. Bu sene okul forması, kitap ve kırtasiye yardımında bulunarak mağdur aileleri sevindiren tüm hayırseverlere teşekkür ederim" diye konuştu.

Kaynak: AA