Sait Gönen, Gençlerden Oy İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili ve 26.dönem milletvekili adayı Sait Gönen, 1 Kasım seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını sürdürüyor.

Sait Gönen, Gençlerden Oy İstedi
Seçim çalışmalarına şehir merkezinin yanı sıra ilçelerde de yoğun bir şekilde devam eden Sait Gönen, bu kez Konya caddelerinde vatandaşlarla buluştu. 1 Kasım’da vatandaşları sandık başına davet eden Gönen, özellikle gençlerden destek isteyerek, “Ülkenin geleceği için oylarınız üç hilale” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Karatay ilçe teşkilatı ve partililerle birlikte kent merkezinde seçim çalışmalarında bulunan Sait Gönen, gün boyunca Konya caddelerinde seçmenlerle görüşürken, kafe ve parklarda oturan vatandaşlarla da selamlaştı. Özellikle gençlerin oylarına partisi adına talip olduğunu belirten Sait Gönen, “Bu gün ülkemiz de yaşanan terör olayları birçok gencimizi tedirgin ederken, bin bir zorlukla eğitimini tamamlayan yüzlerce gencimiz maalesef işsizler ordusunun arasında yer alıyor. Ülkemizin ve gençlerimizin geleceği için 1 Kasım seçimlerinde, özellikle gençlerimizden Milliyetçi Hareket Partisine oylarını vermelerini istiyorum. Bu gün ülkemiz milletimizin üzerinde oynanan oyunlara dur diyecek parti MHP’dir. Daha güçlü geliyoruz ve milletimiz için, vatanımız için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA