AK Partili Adaylar, Taşköprülü Muhtarlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayları Hakkı Köylü ve Metin Çelik, Taşköprü’de mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

AK Partili Adaylar, Taşköprülü Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, Taşköprü Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.

Toplantıda konuşan Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, 3 dönem Kastamonu milletvekilliği yapan Hakkı Köylü’nün ve gerek AK Parti İl Başkanlığı gerekse milletvekilliği dönemlerinde Metin Çelik’in görevleri süresince Taşköprü’de ki tüm büyük projeler de imzalarının olduğunu belirtti.

“GENEL İDARE İLE YEREL İDARE BÜTÜNLÜĞÜ OLDUĞUNDA HİZMET AKIŞI DA HIZLANIYOR”

Taşköprü’nün 50 yıllık içme suyu ihtiyacını ve köylerin sulama ihtiyacını karşılayacak olan Hasanlı Göleti’nin ihalesinin yapıldığını belirten Arslan, bu kapsamda çalışmaların hızla devam ettiğini, tünellerinin delindiğini ve projenin kısa sürede tamamlanmasının beklendiğini ifade ederek, “Sayın milletvekillerimizin desteğiyle ayrıca 26 yıldır açılmayan 2. çevre yolu köprüsünün açılmasını sağladık. Dere ıslahlarımız bugün bölgede sayılı konumda. Meslek Yüksek Okulumuz’da öğrenci sayımız 1400’ü buldu. Şimdi sıra Organize Sanayi Bölgesi’nde. OSB bizim için çok önemli. Milletvekili adaylarımızın desteğiyle 2014 yılında ilçemize teşrif eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Fikri Işık’ın Taşköprü OSB’nin sözünü vermesinin ardından kısa südre OSB’de büyük adımlar attık. Kamulaştırmasını tamamladık. Parselasyonları yapıyoruz ve mart ayında da alt yapı ihalelerini yapmayı hedefliyoruz. Genel idare ile yerel idare bütünlüğü olduğunda hizmet akışı da hızlanıyor” dedi.

“7 HAZİRAN’DA MİLLET BİZE BİR İKAZDA BULUNDU”

7 Haziran’da milletin kendilerine ikazda bulunduğuna dikkat çeken AK Parti Kastamonu Milletvekili Adayı Hakkı Köylü ise, "7 Haziran’da millet bize bir ikazda bulundu. Biz sana oy veriyoruz. Devam et ama eksiklerin var bunu sana hatırlatalım dedi milletimiz. Biz, bu ikazı aldık ve tekrar halkımızın huzuruna geldik. Hatalarımızda var. Mesela bir çözüm süreci başlattık. Kendi ülkemizdeki insanlarımız 1000 yıldır bir arada kardeşçe yaşıyor. Ama bir terör belası çıktı başımıza. Nifak sadece bunlardan kaynaklı da değil. İçimizdeki ihanet çeteleri bunlara çanak tuttu. Biz hiçbir şehit vermeden bu işi nasıl çözerizi istedik. Fakat bu nifak grupları hep birlikte bunun önüne geçmek istedi. 22 Temmuz’da öyle bir mücadele başladı ki en az 2000 terörist öldürüldü. 1000’i de yakalandı” diye konuştu.

“TÜRKİYE’YE GÜÇLÜ BİR HÜKÜMET GEREKİYOR”

Türkiye’ye güçlü bir hükümetin gelmesinin gerektiğini söyleyen Köylü, şunları kaydetti: “Dış devletler yılardır alışmışlar, Türkiye biz otur dediğimizde otursun, kalk dediğimizde kalksın. Bir havaalanı yapmaya başladık. Almanya’yı bize düşman etti. Artık kendi uydumuzdan görüntü alıyoruz. Kendi roketlerimizi, akıllı bombalarımızı ürettik. Artık savaş gemimizi yaptık. Uçak gemimizi de yapacağımızı açıkladık. Bu demek oluyor ki dünyaya, bizde artık bir yerlere gideceğiz! 2023’e yolcu uçağımızı da savaş uçağımızı da yapacağız. Biz yapmakla da kalmıyoruz. Yaptıklarımızı satıyoruz da. Diğer ülkelerin pazarlarını ellerinden alıyoruz. Biz güçlendikçe rahatımızı kaçıracaklar. Biz bunun için güçlü olacağız. Ayrıca emekli vatandaşlarımızın durumunu artık düzeltiyoruz. Ayrıca Kastamonu ve Taşköprü’de emeklilerimize yönelik TOKİ’den toplu konut sözü aldık. Kısa sürede bu projede başlayacak. Türkiye’ye güçlü bir hükümet lazım. Şu zaman partiyi destekleme zamanı değildir, devleti destekleme zamanıdır. Tüm muhtarlarımızdan ve vatandaşlarımızdan hangi partili olurlarsa olsunlar devlete destek vermelerini istiyoruz”
Kaynak: İHA