Acıdan bile oy devşirmeye çalıştı

Acıdan rant devşirmek için katliamın olduğu yerde kameralar karşısına geçip ağlayarak HDP’ye oy isteyen Demirtaş’ın, kameralar kapandıktan sonra gülerek poz vermesi iki yüzlülüğünü ortaya koydu.

Acıdan bile oy devşirmeye çalıştı
Acıdan bile oy devşirmeye çalıştı
HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Ankara’daki hain saldırıda ölenler için düzenlenen anma merasiminde ağlayarak oy devşirmeye çalıştı.

Konuşmasında, patlamada şu ana kadar 128 kişinin hayatını kaybettiğini iddia eden ve “Bu devlet bizim bu vatan ortak vatanımızdır” diyen Demirtaş, “En azından acıda birleşebilmeyi çok isterdik. Ama biz katillerimizle acıda nasıl buluşalım” dedi.

HDP’YE OY İSTEDİ

Konuşmasının sonunda acıyı istismar ederek, siyasi rant devşirme aymazlığına düşen Demirtaş, “Ayağımızı yere vursak sarayın camları titrer diyeceğiz. İntikamla kinle hareket etmeyeceğiz. Ama hesabını da soracağız. Bunun ilk adımı 1 Kasım. O gün her şey bitmeyecek. Ama sizin bitişinizin sonu 1 Kasım olacak” diye konuştu.

Bölücü terör örgütü PKK’nın onlarca asker ve polisimizi şehit etmesinin ardından bırakın gözyaşını, tam anlamıyla PKK’yı kınayan tek bir söz etmeyen Demirtaş’ın konuşmasını yapmasının ardından makam aracına geçerken gözyaşı dökmesi dikkat çekti.

Acıdan bile oy devşirmeye çalıştı Acıdan bile oy devşirmeye çalıştı

GÜLE GÜLE GİTTİLER


Öte yandan, HDP’liller Sıhhıye’ye giderken gösterdikleri tavır vatandaşlardan büyük tepki aldı. HDP’nin Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ile milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ve Ertuğrul Kürkçü’nün şakalaşmalar eşliğinde gülerek katliam alanına gidişleri sosyal medyada #GülmeUtan başlığıyla çok sayıda mesajda eleştirildi.



Acıdan bile oy devşirmeye çalıştı

Kaynak: İHA