Kartepe Belediyesi’nden Uluslararası Açılım

Yerli turistlerin yanı sıra son yıllarda yabancı turistlerin de yoğun ilgi gösterdiği Kartepe ilçesinin tanıtımını uluslar arası düzeyde gerçekleştirme hedefinde olan Kartepe Belediyesi’nin resmi internet sitesine İngilizce ve Arapça dil desteği eklendi.

Kartepe Belediyesi’nden Uluslararası Açılım

Günümüz teknolojilerini yakından takip eden Kartepe Belediyesi, vatandaşlara yönelik yeni uygulamaları yanında e-belediyecilik hizmetleri ile de site ziyaretçileri tarafından beğeni ile takip ediliyor. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in göreve gelmesi ardından turizme yönelik proje ve hizmetlerin de barındırıldığı internet sitesi, artan yabancı turist potansiyeli de düşünülerek yabancı dil seçenekleriyle diğer ülkelerin ziyaretçilerine de kendini tanıtmaya başladı.

Kartepe Belediyesi’nin resmi internet sitesinin turizm portalı yabancı turistlerce de daha sıklıkla ziyaret edilmesi ve tanıtımlarını uluslararası düzeyde bir açılımla daha geniş kitlelere ulaştırmak için İngilizce ve Arapça dil desteği de sunmaya başladı.

Înternet sitesinde, yabancı ziyaretçilerine farklı dil seçenekleri sunan Kartepe Belediyesi, sanal ortamda uluslararası turizm açılımını test yayını ile sürdürmeye devam ediyor.

Kon ile ilgili açıklama yapan Başkan Üzülmez, “Bu anlamda ilçe esnafımıza katkısı sağlamak ve tanıtımımızın sanal ortamda yabancı ziyaretçilerin daha çok ilgisini çekmek adına, belediyemizin internet sitesindeki turizm portalına yabancı dil versiyonu ekledik. İlk etapta İngilizce ve Arapça dil seçeneği sunduğumuz site ziyaretçilerimizi ilçemizde de misafir etmekten büyük mutluluk duyacağız” dedi.

Kaynak: İHA