Dedaş İl Müdürüne Ziyaret

Savur Belediye Başkanı Mehmet Aydın Alökmen ve belediye meclis üyeleri, Dicle Elektirik Dağıtım Anonim Şirketi (DEDAŞ) İl Müdürü Tekin Türk'ü makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Alökmen, Savur'un sorunlarının çözümü konusunda belediye olarak program dahilinde çalıştıklarını belirterek, DEDAŞ ile de planlı çalışmak istediklerini söyledi.

DEDAŞ'ın Savur ilçesindeki çalışmalarından memnun olduklarını belirten Alökmen, elektrik hatlarının yer altına alınması ve kablo kirliliğinin giderilmesi konusunda işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

DEDAŞ Müdürü Türk ise DEDAŞ olarak Mardin merkezin yanı sıra ilçelerle alakalı plan ve projeler kapsamında çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, "Belediye ile işbirliği içinde çalışmak istiyoruz. Sonuçta hem belediye hem de DEDAŞ kurumu olarak vatandaşlara hizmet veriyoruz. Sorunları paylaşarak çözersek daha hızlı yol almış oluruz" dedi.

Türk, en kısa zamanda Savur ilçesini ziyaret ederek, yaz sezonu yapılacak çalışmaları yerinde inceleyip takip edeceklerini sözlerine ekledi.
Kaynak: AA