Ak Parti Teşkilatı İlçe ve Belde Ziyaretlerini Sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzincan İl Başkanlığı, ilçe ve beldelerde seçim ofisleri açılışlarını yapmaya ve esnafları ziyaret etmeye devam ediyor.

Ak Parti Teşkilatı İlçe ve Belde Ziyaretlerini Sürdürüyor
AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri Mercan ve Çadırkaya Beldeleri ile Çayırlı ve Otlukbeli İlçelerini ziyaret etti. İlk olarak Mercan Beldesini ziyaret eden AK Parti Teşkilatı burada AK Parti Mercan Belediye Başkan Adayı Fevzi Koçoğlu ve AK Parti Mercan Belde Teşkilatı tarafından karşılandı. Partililer ile bir araya gelen Milletvekili Karakelle, İl Başkanı Burhan Çakır ve AK Parti Teşkilatı belde halkı ile görüşüp esnaf ziyaretlerinde bulundu. Mercan ziyaretinin ardından Çadırkaya Beldesine geçen AK Parti Teşkilatı burada AK Parti Çadırkaya Belediye Başkan Adayı Bülent Torun ve AK Parti Çadırkaya Belde Teşkilatı tarafından karşılandı. Belde halkı ile bir süre sohbet edip esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Teşkilatı daha sonra Çayırlı İlçesine hareket etti. Çayırlı İlçesinde coşku ile karşılanan AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakelle, AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır ve Yönetim Kurulu üyeleri parti binasında vatandaşlara seslendi. 30 Mart 2014 yerel seçimlerine günler kala AK Parti Teşkilatı olarak durmadan ve yorulmadan çalışmalara devam ettiklerini belirten İl Başkanı Burhan Çakır; “Bizler millete hizmet yolunda samimi duygularla omuz omuza yürümek için sizlere birlikte hizmet etme sevdalısı olarak yollara düştük. Bugün yeni bir gündür. Yeniden yollara düşme günüdür. Ne geçmişte ki karanlıklara ağıtlar yakacağız ne de bugünkü başarılarımıza destanlar yazacağız. Bizler Başbakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde Dünya mazlumlarına el uzatan ecdadın torunlarıyız. Onun için bizler hiçbir zaman hesap içerisinde olmadık.” dedi.


KAZANAN ERZİNCAN VE MİLLİ İRADE OLACAK
AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karakalle ise 30 Mart yerel seçimlerinin demokrasi açısından önemli bir sınav olduğunu belirterek “30 Mart’a kadar esnafımızı, sivil toplum kuruluşlarımızı, ilçe ve beldelerimizi ziyaret edeceğiz. Hemşehrilerimize içinde bulunduğumuz şartları anlatacağız. Bu yerel seçimlerin sadece AK Parti’nin ve adaylarının seçimi olmadığını bu seçimin milletimizin seçimi olduğunu anlatacağız. Siyasi hayatımızda 30 Mart’ı yeni bir milat olarak göreceğiz. Kısa hayatımızda çok karanlık günler yaşamışızdır ama binlerce de güneşin doğduğunu görmüşüzdür. Türkiye üzerinde büyük oyunlar oynanmaktadır. Sandıktan ümidini kesen, milletin iradesine güvenmeyenler ne yazık ki sokak hareketleriyle ve ya çeşitli senaryolar ile iktidar olacaklarına inanıyorlar. Bu senaryoları dış güçlerde destekliyor. Onların da bu işte parmağı var. Bu millet çok badirelerden geçmiştir. 30 Mart’ta milletimizin kendilerinin ve torunlarının geleceği için oy verecektir. Sayın Adnan Menderes’e kurulan tuzak, 28 Şubat’ta Sayın Erbakan’a kurulan tuzak, Sayın Turgut Özal’a kurulan tuzak bugün AK Parti ve Sayın Başbakanımıza kurulmak isteniyor. Bu tuzakları milletimiz bozacaktır.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Çayırlı ilçesinde kamu kurum ve kuruluşları ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren AK Parti Teşkilatı Otlukbeli İlçesine hareket etti. Otlukbeli İlçesinde AK Parti Belediye Başkan Adayı Vahdet Ercan ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Teşkilatı partililer ile bir araya gelip kurum ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.
Kaynak: İHA