Mecitözü Kaymakamı Epcim'e 'Fahri Hemşehrilik Beratı' Verildi

Mecitözü Kaymakamı Cüneyt Epcim'e, ilçenin gelişimine sağladığı katkılar ve ilgisinden dolayı Mecitözü Belediye Meclisi'nin kararıyla "Fahri Hemşehrilik Beratı" verildi.

Mecitözü Belediye Başkanı Selçuk Aksoy, beraberinde belediye meclis üyeleriyle Kaymakam Cüneyt Epcim'i makamında ziyaret etti.
Başkan Aksoy, yaptığı konuşmada, Epcim'in, ilçede göreve başlamasından sonra Mecitözü'nün gelişmesi için çalışmalar yaptığını, kurum ve kuruluşlar ile vatandaşlarla samimi bir diyalog kurduğunu ifade ederek, belediye meclisi olarak Epcim'e Hemşehrilik Beratı vermeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Aksoy, "Belediye meclisimiz tarafından 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 18'inci maddesi uyarınca Mecitözü Kaymakamı Cüneyt Epcim'e, ilçemizin gelişimine sağladığı katkı ve yakın ilgi, alaka ve dostluğundan dolayı Fahri Hemşehrilik Beratı verilmesine oy birliği ile karar verilmiştir" diye konuştu.

Kaymakam Epcim de Aksoy ve beraberindekilere teşekkür ederek, "Görev sürem içerisinde Mecitözü'nün gelişmesi için üzerime düşeni yapacağım. Bu berat ile Mecitözü ikinci memleketim oldu. Herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: AA