Ahmet Çakar: Uzaylılar İnsan Kılığında Dünyada Yaşıyor

Spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, uzaylılar konusunda derin bilgilere sahip olduğunu söyleyerek, "insan kılığında aramızda yaşıyorlar" dedi.

Ahmet Çakar: Uzaylılar İnsan Kılığında Dünyada Yaşıyor
Ahmet Çakar: Uzaylılar İnsan Kılığında Dünyada Yaşıyor
Ahmet Çakar, Sinan Engin, Abdülkerim Durmaz ve Rasim Ozan Kütahyalı'nın yorumcu olarak katıldığı Ertem Şener'in moderatörlüğünü yaptığı Beyaz Futbol, sosyal medyayı salladı. Futbol yorumlarının yanı sıra dizi, magazin gibi çeşitli konularda da ilginç yorumlar ve tartışmalar yapılan Beyaz Futbol'da bu sefer Uzaylılar konusu gündeme geldi.

Eski FIFA hakemi Ahmet Çakar, yorumcularından olduğu Beyaz Futbol programında uzun süre konuşulacak iddialarda bulundu. Fenerbahçe'nin son dönemde formsuz olan golcüsü Emenike'nin büyü yaptırdığı iddia edilen haber hakkında yorumlar yapılırken konu birden Irak'ın idam edilen eski lideri Saddam Hüseyin'e ve uzaylılara geldi.

Saddam Hüseyin hakkında da bir iddiada bulunan Çakar; 'Saddam öldüyse benim adım Ahmet Çakar değil' dedi.

'UZAYLILAR VAR'

Ahmet Çakar, Saddam Hüseyin'in öldüğüne inanmadığını ve uzaylıların gerçekte var olduğunu söyledi. Çakar, 'Artık uzaylılar gelmiyor, onlar artık insan kılığında. belki de bizim iyiliğimiz için buradalar.' dedi.

Uzaylılar konusunu yıllardır araştırdığını ve bu konuda bilgisinin 'derya deniz' olduğunu belirten Ahmet Çakar, Amerika'da olduğu dönemde ünlü bir bilim adamının kendisine 'Gözleri birbirine yakın insandan korkun, onlar uzaylı' dediğini söyledi.

Ahmet Çakar'ın uzaylılarla ilgili ilginç teorileri programa damgasını vurdu.