Ticaret Borsası, Viranşehir’e Laboratuar Kuracak

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Viranşehir’de hububat analiz laboratuarı kuracaklarını açıkladı.

Ticaret Borsası, Viranşehir’e Laboratuar Kuracak

Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Ali Çiçek, Mehmet Emin Aydın, Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Gülle, Meclis Üyesi Mahmut Koç ve Genel Sekreter Mehmet Durmuş, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesinde bulunan ticaret borsası üyelerine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Şanlıurfa Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya, Viranşehir’de bulunan Hububat Kompleksi’ne hububat analiz laboratuarı kurmak için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Viranşehir’de bulunan borsa üyelerini ziyaret ederek sorunlarını dinleyen Başkan Kaya, Ticaret Borsası’nın Viranşehir’de açacağı tescil bürosunun açılış hazırlıklarını yaptıklarını söyledi.

Kaya, “Ticaret Borsası olarak üyelere kaliteli hizmet vermeyi ilke edindik. Viranşehir’de ayrıca, son teknolojik sistemlerle donatılmış bir gıda analiz laboratuarı kuracağız ve bu yöndeki çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Kaynak: İHA