Manisa'da Sünnet Şöleni

Manisa'da Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneğince düzenlenen şölenle 173 çocuk sünnet oldu.

Manisalı havıyrseverlerin katkılarıyla Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği tarafından Şelale Plaza'da düzenlenen sünnet şölenine, AK Parti Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ve Muzaffer Yurttaş, AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, il genel meclisi üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve sünnet çocuklarının yakınları katıldı.

Sünnet çocuklarının otobüslerle Manisa'yı gezmesinin ardından şölen alanına gelmesiyle başlayan etkinlikte, mehter takımı gösteri sundu ve mevlit okundu.

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, etkinlikte yaptığı konuşmada, sünnet şölenine hayırseverlerin sağladığı katkının önemine işaret ederek, "Bu katkı sadece sünnet olacak yavrularımıza ya da ailelerine değil. Aynı zamanda Manisamızın birlik beraberliğine, kardeşliğimize yapılan katkıdır. Bu iyi niyetli samimi katkılarla Manisamız daha da güzel olacak daha da büyüyecek. Manisa'da yaşayan herkes insan onuruna yaraşır bir şekilde sağlıklı yaşayacaktır" dedi.

Dostlar Eğitim ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet Reşitürper ise 2011 yılında 79 çocuğun sünnet etirilmesiyle başlattıkları sünrnet şöleni etkinliklerini, hayırseverlerin katkılarıyla 2012 yılında 101 çocuğa, bu yıl ise 173 çocuğa ulaşmasını sağladıklarını söyledi.

Kaynak: AA