Ak Parti'li Vekiller Yoğun Bakım Açılışında

Mardin'in Midyat İlçe Devlet Hastanesi’nin erişkin ve yeni doğan yoğun bakım servislerinin açılışı Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Mardin Valisi Ahmet Cengiz’in katılımıyla yapıldı.

Ak Parti'li Vekiller Yoğun Bakım Açılışında
AK Parti milletvekilleri Gönül Bekin Şahkulubey, Abdurrahim Akdağ, Mardin Valisi Ahmet Cengiz, Midyat Kaymakamı Oğuzhan Bingöl, Mardin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Cihan Nişancı, Midyat Belediye Başkanı Şehmus Nasıroğlu, Hastane Başhekimi Bilal Arıkan’ın açılışını yaptığı erişkin servisi 8 yataklı, yeni doğan bebek servisi ise 4 yataklı olarak hizmet verecek. Hacettepe Üniversitesi görüntüleme merkezi ile aynı kalitede bir merkeze ait olan Midyat Devlet Hastanesi’nin bölgede ilk olduğunu dile getiren Şahkulubey, "Hastanemiz yeni tabi eksikleri var ama büyük bir azimle ve heyecanlı bir ekiple bu eksikliklerin gideriliyor olması bizleri memnun ediyor. İnşallah ben her zaman diyorum, bölgenin fiziksel şartları açısından şu anki en iyi hastanelerden bir tanesi. Bunu çoğu kimse bilmez görüntüleme merkezi bölgedeki en iyi görüntüleme merkezi. Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Hacettepe ile aynı kalitede. O anlamda bölgedeki özel hastanelerden bile daha iyi" dedi

Açılışın ardından servisleri gezerek hastaları ziyaret eden yetkililer hastanenin hijyen bakımından ve hizmet bakımından örnek bir hastane olduklarını belirterek hastane yönetimini ve personelini gönülden tebrik ettiklerini kaydetti.

Daha sonra toplantı salonuna geçen yetkililer burada hastaneye yardımda bulunan iş adamlarına plaket takdim ederek teşekkür etti.

Program verilen kokteylle sona erdi.
Kaynak: İHA