''cidden Komik'' İzleyici Karşısına Çıkıyor

Hataylı tiyatro ve stand-up sanatçısı İsmail Akgül, yeni gösterisi "Cidden komik" adlı yeni oyunuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, daha önce sahnelediği "Konra Bakış" adlı stand-up gösterilerinin ardından farklı bir formatla Meclis Kültür ve Sanat Merkezi'nde "Cidden komik" adlı yeni oyununu izleyicinin beğenisine sunacağını söyledi.

Kültür Tiyatro Topluluğu'nun kurucusu ve oyuncusu olduğunu ifade eden Akgül, Konra Bakış adlı oyununu başta Gaziantep olmak üzere Adıyaman, Kilis ve Kahramanmaraş'ta izleyicinin beğenisine sunduğunu ve çok olumlu eleştirler aldığını kaydetti.

Akgül, rol aldığı birçok sinema filminin yanı sıra Antakya Belediyesi'nin katkılarıyla hazırladığı ''Siz gelemediniz biz geldik'' adlı sokak tiyatrosuyla da her gün farklı bir mekanda izleyiciyle buluştuğunu belirtti.

Gerek tiyatroda gerekse stand-up gösterilerinde kendisini devamlı takip eden izleyicilerine yine çok keyifli bir gösteri hazırladığını vurgulayan Akgül, ''Gösteride izleyiciler gülmeye hazır olsunlar. Günlük hayatta yaşanan olayları komik ve farklı açıdan ele aldığımız 'Cidden komik' adlı gösterimizde izleyicileri düşündürerek, güldürmeye çalışacağız. Tüm Antakyalıları ve tiyatro sevenleri keyifli bir akşam yaşamaya ve gülmeye davet ediyorum. Gelenlere gülme garantisi veriyoruz'' diye konuştu.

Akgül iki perdeden oluşacak gösterinin son bölümü olan interaktif perdede seyirciyi de oyuna dahil edeceklerini söyledi.

Antakya Belediyesi'nin katkıda bulunduğu gösteriye Hataysporlu futbolcu ve yöneticilerinin yanı sıra Homend Antakya Belediyesi Bayan Basketbol takımı oyuncularının da izleyici olarak katılacağını belirten Akgül, 2 Ekim Çarşamba günü sahnelenecek oyunda Buket Kimyonok'un sunuculuk yapacağını belirtti.

Kaynak: AA