Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Toplantısı Yapıldı

YOZGAT - Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen, 2012-2013 amatör spor sezonu kupa töreni ve 2013-2014 spor sezonu hazırlıkları toplantısı yapıldı.

Sorgun Büyük Termal Otel'de yapılan törende geçen sene amatör liglerde, alt yapı faaliyetlerinde ve futsalda kupa almaya hak kazanan takımlara kupaları verildi.

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hakan Bektaş, törende yaptığı konuşmada, Yozgat Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak çalışmaya, hizmet etmeye, her anlamda yetişebildiği yere kadar yetişmek istediğini vurguladı.

Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, kendisinin daha önceleri amatör olarak futbol, voleybol oynadığının kendisinin de amatör sporun içerisinde geldiğini söyledi.

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer ise, önceleri amatör takımlarda ayakkabı, forma bulmanın çok güç olduğunu ifade ederek, ''Bu yıllarda da belki sıkıntılar var. Spor her yerde sevgiyi, beraberliği, kardeşliği sağlıyor. Gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmesini de engelliyor'' diye konuştu.

Daha sonra kupa törenine katılan protokole ile Amatör müsabakalarda, Futsal Ligi'nde görev yapan hakemlere teşekkür plaketlerinin verilmesinin ardından, Yozgat Amatör Küme Spor Birinci Futbol Ligi Şampiyonu Sarıkaya Belediyespor, ikincisi İl Özel İdarespor, İkinci Amatör Küme şampiyonu Yerköy Bağlarbaşı Köselispor, alt yapı faaliyetlerinde şampiyon olan takımlar ve Futsal liginde şampiyon olan ve lige katılan takımlara kupaları verildi.

Programa Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Çayıralan Belediye Başkanı Çakmak Çetin, bazı dair müdürleri, kulüp yöneticileri, hakemler, antrenörler ve oyuncular katıldı.

Kaynak: AA