Baz İstasyonuna Çıkan Adam İnmek Bilmiyor

Adapazarı ilçesinde, bir baz istasyonu direğine çıkan şahsın inmesi için amansız bekleyiş sürüyor.

Baz İstasyonuna Çıkan Adam İnmek Bilmiyor
Dün saat 20.10’da direğe çıkan şahıs 60 metrelik direkte uyumaya devam ediyor. Dün akşam bir şahsın baz istasyonuna çıktığını fark eden vatandaşların ihbarı ile ortaya çıkan olayda, 60 metrelik baz istasyonu direğine çıkan şahsın indirilmesi için gece yarısına kadar uğraşılmış ancak şahısla bir türlü iletişime geçilememişti. El işaretleri ile ekiplerin olay yerinden uzaklaşmasını ve ışıkları kapatmasını isteyen şahıs aşağıya inmeyince ekiplerde olay yerinde bir polis ekibini bırakarak çalışmaları sabaha bıraktı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren polis ekibine takviye olarak bir de ambulans eklendi. Şahsın yattığı ve zaman zaman şekil değiştirdiği fark edilirken ekiplerin şahsın inmesini beklediği öğrenildi.

Olayın görgü tanığı Vefa Coşkun, “Dün saat 20.10’da birinin baz istasyonuna çıktığını gördüm ve polis ve diğer ekiplere haber verdim. Adam bir türlü inmedi. Gece yarısı bir polis ekibi bırakılarak ekipler olay yerinden ayrıldı” dedi.

Sakarya itfaiyesine ait araçlardaki en uzun merdivenin 35 metre yüksekliğe çıkabilmesi nedeniyle baz istasyonuna çıkılamazken baz istasyonunda herhangi bir korkuluk olmaması da ekiplerin yukarıya çıkmasına engel oluyor.
Kaynak: İHA