Keçiören Ramazan Etkinlikleri’nde Ankara Havası

Keçiören Belediyesi 5.Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nin beşinci gününde Ankara havası esti.

Keçiören Ramazan Etkinlikleri’nde Ankara Havası
Etkinliğe büyük ilgi gösteren Keçiörenliler Ankara havaları ile coşup eğlenirken, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da misket oynadı.
Kalaba Spor Tesisleri etkinlik alanındaki Ankara Evi’ni, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve Ankara Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Celalettin Uludağ birlikte açtı. Uluslararası Ramazan Etkinlikleri’nde sadece ülkeleri değil, illeri de konuk ettiklerini söyleyen Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bolluk ve bereket içerisinde güzel bir akşam geçiriyoruz. Bu gece güzel Ankaramızın güzel kültürünü izleyeceğiz. Ankaralı olmak, Ankara’ya hizmet etmek çok güzel bir duygu. Ben bir Konyalıyım. Bizler bulunduğumuz şehre hizmet edebiliyorsak huzurlu oluyoruz. Ben de Ankara’ya hizmet ettiğim için kendimi bir Ankaralı olarak görüyorum” dedi.

Türkiye’nin başkenti Ankara’nın 4 bin yıllık tarihi olduğuna dikkat çeken Başkan Ak, “Burada ikamet eden, burada çalışan herkesi Ankaralı olarak görüyoruz. Tuttuğunuz oruçları Rabbim kabul etsin. Allah hepimizin Ramazan’ı bolluk ve bereket içerisinde geçirmemizi nasip etsin” diye konuştu.

Ankara Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Uludağ ise, mübarek Ramazan gününde Keçiörenliler ile birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Dünya medeniyetlerine ev sahipliği yapan Ankara'mız, diliyoruz ki dünya başkenti olsun. Bunun için birlik ve beraberliğimizi muhafaza etmeliyiz. Ankara’nın nimetlerinden faydalanan herkesi Ankaralı sayıyoruz” dedi.

Ankara Gecesi’nde sahne alan İbrahim Coşan ve Selman Çelik İlahi Grubu, seslendirdikleri ilahilerle Keçiörenlilerin ruhuna hitap etti. Ankara Oğuz Seğmenleri Derneği’ne bağlı seğmenlerin gösterisi ise etkinlik alanındaki coşkuyu doruğa çıkardı. İzleyiciler Ankara havaları ile hareketlenirken, bazı vatandaşlar bulundukları yerlerden oyunlara eşlik etti. Belediye Başkanı Mustafa Ak da seğmenlerin ricasını kırmayarak sahneye çıktı ve onlarla birlikte misket oynadı. Başkan Ak’ın misket oyunu Keçiörenlilerden büyük alkış aldı. Keçiörenlilerin eğlenceye doyduğu gece Türk Halk Müziği sanatçısı Cafer Dinç ve ekibinin konseri ile sona erdi.

Başkan Ak, programın ardından etkinlik alanındaki esnafları ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ak, çocuklara da oyuncak hediye etti.
Kaynak: İHA