Rize Osb Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

Rize Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Rize Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonunda Rize Valisi Nurullah Çakır’ın Başkanlığında gerçekleştirildi.

Rize Osb Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
Vali Çakır’ın Başkanlık yaptığı toplantı, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluoğlu, Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak ve diğer kurul üyelerinin katlımı ile gerçekleşti.
Rize Valisi Nurullah Çakır bu güne kadar yürütülen çalışmalarda emeği geçen herkese ederek “Rize Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmaların durduğu 24 Haziran 2009 tarihinden bu yana yaşanan dört yıllık bir duraksama döneminin ardından, yine bir 24 Haziran tarihi itibariyle altyapı çalışmalarına yeniden başlanması ve kamulaştırma konusunda yüzde 95’lik bir oranın gerçekleştirilmiş olmasının mutluluğunu yaşamaktayız. 2015 yılında tamamlanacak olan Ovit Tüneli öncesinde, yapacağımız çalışmalar bölgede sanayi alanında önemli bir aşama kaydetmemizi sağlayacaktır” dedi.

Rize O.S.B. konusunda ödeneklerin zamanında aktarılmasına katkı sağlayan, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, minnettarlığını ifade eden Vali Çakır, katkılarından dolayı İl Genel Meclisine, Rize Ticaret ve Sanayi Odası Meclisine ve konuya ilişkin sekretarya hizmetinde bulunan herkese teşekkür ederek toplantının gündem maddelerinin görüşülmesine başlanıldı.
Kaynak: İHA