Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nden Gatab’a Ziyaret

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Antalya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Uyaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, GATAB Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından yapılan yardımlar hakkında Başkan Üras’a bilgiler verilirken, tüm dünya insanlığını kucaklayan bir sivil toplum kuruluşu olduklarını ifade eden temsilciler, Filistinli, Sudanlı, Somalili yetimlere yardım eli uzattıklarını, Somali, Nijer, Filistin, Kamerun, Burkina Faso ve Pakistan’da halkın temel ihtiyacını karşılamak için su kuyuları açtıklarını belirttiler.

Bir saat süren ziyarette Kimse Yok Mu Derneği’nin yönetim kurulu üyelerini ağırlayan Güney Antalya Turizmi Geliştirme ve Altyapı işletme Birliği (GATAB) Başkanı ve Tekirova Belediye Başkanı Yusuf Üras, ortak amaçlarının insanlığa hizmet etmek olduğunu vurguladı. Başkan Üras, “Tüm dünyada yardıma muhtaç insanlar için gerçekleştirdiğiniz çalışmalarınızı çok büyük takdirle karşıladım. Bu kadar kapsamlı bir çalışma herkes tarafından örnek alınmalı. Biz de GATAB ailesi olarak yardım projelerinize imkanlarımız doğrultusunda destek vermeye hazırız. Yardıma muhtaç tüm dünya insanı için, huzur ve birliktelik için iyilik elçisi olmaya talibiz” dedi.

Ziyaret sonunda Kimse Yok Mu Dayanışma Ve Yardımlaşma Derneği Antalya Şubesi temsilcileri gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Üras’a teşekkür plaketi verdi.
Kaynak: İHA