Number One Fm açık arttırmayla satılık

Elektro Medya Reklam Pazarlama tarafından başlatılan iflas takibine istinaden, İstanbul 2. İflas Dairesi'nin 100 bin TL değer biçtiği Number One FM’in logo, frekans ve isim hakkı açık arttırmaya çıkarıldı.

Number One Fm açık arttırmayla satılık
2001 yılında tescili gerçekleştirilen radyonun satışı ile ilgili olarak 1. ihale 24.04.2013 günü saat 15.00-15.10'da gerçekleştirilecek. Bu tarihte, kıymetin yüzde 50 'sine kadar istekli bulunmaması halinde, ikinci ihale gerçekleşecek. Açık arttırma ile ilgili olarak teklifler elektronik ortamdan verilebilecek. İcraburada.com İcra Danışmanı Caner Çakı, ilk ihalenin muhammen bedelinin yüzde 60 'ı ile açılacağını belirterek, “İlk ihalede şayet satış gerçekleşmezse, ikinci ihale bu kez muhammen bedelin yüzde 40 'ı ile açılacak. Bu da çok daha uygun bir fiyattan, böyle bir markaya sahip olmanın kapısını açacak” sözleriyle açık arttırmaya katılmak isteyenleri bilgilendirdi.



Elektro Medya Reklam Pazarlama tarafından başlatılan iflas takibine istinaden, İstanbul 2.İflas Dairesi Number 1 FM 'in isim hakkı, frekansı ve logosuna 100.000 TL değer biçti.



Dosyanın takibi ile ilgili ayrıntıları yayınlayan www.icraburada.com, Çağlayan Adalet Sarayı İstanbul 2. İflas Müdürlüğü Odası 'nda, 24.Nisan 2013 tarihinde ve saat 15.00 'de gerçekleşecek açık arttırmanın satış şartnamesine de sitesinde yer verdi. 102.5 frekansı üzerinden yabancı müzik yayını yapan ve radyo severlerin beğeniyle takip ettiği bir kanal olarak dikkat çeken Number One FM 'in, logosu, isim hakkı ve frekansının yeni sahibinin kim olacağı satışın gerçekleşmesiyle netlik kazanacak .
Kaynak: İHA