'Hızlı Çocuk' Kaymakamı Ziyaret Etti

Doğu Avrupa Şampiyonasının ilk ayağın olan Yunanistan Serre pistinde gerçekleştiren yarışta birinci olan 17 yaşındaki Turgutlulu genç motosikletçi Furkan Eryılmaz, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü’yü makamında ziyaret etti.

Yunanistan’dan birincilikle dönerek tüm Turgutlu’yu mutlu eden genç motosikletçi hedefinin toplam 9 ayaktan oluşan şampiyonda mutlu sona ulaşmak olduğunu ve Türk bayrağını göndere çektirmek olduğunu ifade etti.

Ziyarette genç motosikletçinin babası motosiklet tamircisi Zeki Eryılmaz da yer aldı.

Türkiye’nin en hızlı iki motosiklet pilotundan biri olan Furkan Eryılmaz 8 yaşında beri çeşitli kategorilerde yarışarak birincilikler elde etti. Ziyarette Furkan Eryılmaz, Kaymakam Günlü’den destek isterken, Türkiye’nin ve Turgutlu’nun adını tüm dünyaya duyurmak istediğini ifade etti.

Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, “Hem öğrencimize hemde başarılı bir sporcumuza yardım edeceğiz. Gerek biz gerek belediye gerekse sivil toplum örgütleriyle bir araya gelerek Furkan’a yardım etmeye çalışacağız. Turgutlu hızlı gencine mutlaka ama mutlaka sahip çıkacaktır, buna inancım tam” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA