Düzeltme - Gürses'in Ölümü Sanatçıları Üzdü

Sayın abonemiz.

. . Haberimizde Ümit Besen'in ismi sehven Cengiz Kurtoğlu olarak yer almıştır. Haberi düzelterek tekrar servis ediyoruz. Saygılarımızla....
Sanatçı Müslüm Gürses'in cenazesine çok sayıda seveninin yanı sıra sanat camiasından ünlü isimler katıldı.

Cenaze namazına katılan Ümit Besen, "O her zaman gönüllerde yaşayacak. Biz ölmedi diyoruz. Çünkü sanatçılar ölmez." dedi.

Kubat ise Gürses'i Elves Presley'e benzetti.Sanatçı Müslüm Gürses'in yaşamını yitirmesi her kesimi üzüntüye boğdu. Teşvikiye Camii'nde kılınan cenaze namazına çok sayıda ünlü isim geldi.Son derece üzgün olduklarını belirten sanatçı Ümit Besen, "Çok değerli bir insanı kaybettik. Müzik camiası ve onu sevenler çok üzgün. O her zaman gönüllerde yaşayacak. Biz ölmedi diyoruz. Çünkü sanatçılar ölmez." dedi.

"Üzülmemek elde değil. 40 yıllık dostumu kaybettim." diyen Selami Şahin de, "Müslüm Baba aramızdan erken ayrıldı. Ailesine sabırlar diliyorum. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Çok üzgünüz." şeklinde duyguların ifade etti.

Türk müzik dünyasının büyük bir kayıp yaşadığını ifade eden Kubat ise, " Dünyada Elvis Presley ne ise bizde de Müslüm Gürses odur." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin çok büyük bir değerini kaybettiğini dile getiren Fettah Can da, "Çok değerli bir büyüğümüz. Çok değerli bir sesti. Mekanı cennet olsun." dedi.