Eski Karısını Bıçaklayarak Öldürdüğü İddiasıyla Aranan Zanlı Yakalandı

Uşak'ta geçen hafta eski eşini, çalıştığı iş yerinde bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla aranan katil zanlısı M.Ö, gözaltına alındı.

Uşak Emniyet Müdürü Şammaz Demirtaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada 15 yıl önce boşandığı eşi Nermin Şen'i iş yerinde bıçaklayarak öldüren katil zanlısı M.Ö.'nün bu sabah ilçe merkezinde Hacılar Sokak'ta polis ekipleri tarafından yakalandığını söyledi.

Katil zanlısı M.Ö.'nün işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edileceğini belirten Demirtaş, ''Ekiplerimiz 120 saat boyunca aralıksız olarak zanlıyı yakalamak için çalıştı. Zanlıyı adalete teslim ettiğimiz için mutluyuz'' dedi.

Demirtaş, M.Ö'nün ifadesinde olaydan sonra Sivaslı-Uşak arasındaki bir arazide saklandığını, olayda kullandığı bıçağı da ormanlık araziye attığını söylediğini belirtti.

Sivaslı'da 30 Ocak'ta, tehdit edildiği için savcılığın talimatıyla polis tarafından korunan Nermin Şen, çalıştığı kamu kurumunda eski eşi M.Ö tarafından bıçaklanarak öldürülmüş, olay sonrası Sivaslı kırsalına kaçtığı belirtilen M.Ö'nün yakalanması için çalışma başlatılmıştı.

Muhabir: Soner Kılınç / Tolga Albay

Yayıncı: Şükran Yücel
Kaynak: AA