Emirdağ yolunda kaza: 2 ölü!

Bolvadin bugün sabah saatlerinde Emirdağ Yolu Kemerkaya kasabasında meydana gelen trafik kazası ile sarsıldı.

Emirdağ yolunda kaza: 2 ölü!
Kemerkaya Kasabası Emirdağ yolu 3. km civarında karşı yönden gelen tır ile otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 2 kişi öldü, 2′si ağır olmak üzere 3 kişide yaralandı.

Kazada Bolvadin' de din görevlisi olarak görev yapan Ahmet Dede (47) sabah saat 08:00 sıralarında otomobiliyle Sakarya Üniversitesinde okuyan kızı Saliha Dede'yi okuluna götürmek için ilçeden Eskişehir iline hareket etti. Dede, İlçeye 25 km mesafede olan Kemerkaya kasabası yakınlarında yerin buzlu olması sonucu bir tırla kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu otomobilde bulunan Ahmet ve Reyhan Dede'nin kızları Saliha Dede (21), oğulları Sefa Dede (4) hayatını kaybederken, Ahmet Dede ve Eşi Reyhan Dede (39) ile kızları Semiha Dede (16) ağır yaralandı.

Kazada yaralanan ve Afyon Devlet Hastanesine kaldırılan Baba Ahmet Dede ve kızı Semiha Dede'nin ameliyata alındığı durumlarının ağır olduğu, anne Reyhan Dede' nin ise Emirdağ Devlet Hastanesinde tedavi altına alındığı, ölen çocukların Bolvadin Devlet Hastanesi Morguna konulduğu kaydedildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.