Dünyayı Güzelleştiren Eller Moskova'da Toplandı

20| Uluslararası İntercharm Parfümeri ve Kozmetik Fuarı, kapılarını Rusya'nın başkenti Moskova'da açtı.


Moskova'daki Krocus Expo fuar alanında açılan 20'inci Uluslararası İntercharm Parfümeri ve Kozmetik Fuarı'na, 32 ülkeden 3 bin 500 firma katılıyor. Fuarda, güzellik ve sağlık alanında 30'un üzerinde farklı program düzenleniyor.

Parfümeri ve kozmetik fuarına, başkent Moskovalılar yoğun ilgi gösterirken, stantlar kadın ziyaretçi akınına uğradı. Organizatörler, üç gün sürecek fuarı yaklaşık 60 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyor.

- Dünya masaj şampiyonası

Geçmişi 20 yıla dayanan, bu yıl Rusya güzellik sektörünün ev sahipliği yaptığı fuara, yurt dışından katılımın yüksekliği dikkati çekiyor. Fuarda, parfümeri, kozmetik ve güzellik ürünlerinin yanı sıra güzellik salonları malzemeleri, profesyonel saç bakım ürünleri ve ekipmanları, sağlık, SPA ve kişisel bakım ürünleri tanıtılıyor.

Fuar kapsamında, uluslararası profesyonel yarışmalar da düzenleniyor. Bu etkinlikler arasında, "dünya masaj şampiyonası", "kirpik boyama şampiyonası" ve "makyaj yarışmaları" da yer alıyor.

Fuarda ayrıca sektörle ilgili uzmanların ve akademisyenlerin katıldığı seminerler ve toplantılar da düzenleniyor. Bu programlarda sektörün geleceği ve ekonomik hacmi gibi konular değerlendiriliyor.

- Güzellik fuarı Moskovalı kadınların ilgi odağı oldu

Öte yandan güzellik ve kozmetik fuarı Moskovalı kadınların ilgi odağı oldu. Hedef kitlesini kadınların oluşturduğu fuarda, ziyaretçiler için farklı etkinlikler düzenleniyor.

Fuar alanında, el-ayak ve tırnak bakımından, kişisel ve profesyonel makyaj yapımına kadar birçok konuda küçük eğitim programları düzenleniyor. Moskovalı kadınlar, fuar alanında kurulan stantlarda kozmetik uzmanlarının düzenlediği eğitim programları ve sunumlara yoğun ilgi gösteriyor. Söz konusu etkinlik güzellik fuarı olunca, gerek ziyaretçiler, gerekse de katılımcılar renkli ve ilgi çeken görüntüler oluşturuyor.

Organizatörler başkent Moskova'da üç gün sürecek fuarı, yakaşık 60 bin kişinin ziyaret etmesini bekliyor.

Kaynak: AA