MHP Karabük İl Başkanı Demirel'in Açıklaması

MHP Karabük İl Başkanı Metin Demirel, ''Karabük Belediyesi'nin yeni bir kent yaratma, yaşanılır bir şehir için gereken ne ise onu yaptığı halkımız tarafından görülmektedir'' dedi.

Demirel, düzenlediği basın toplantısında, MHP'nin belediyecilik anlayışıyla yapılan hizmetlerden ve halkın belediye başkanına olan teveccühünden ürken bazı kişilerin eleştirilerde bulunduklarını söyledi.

Bu hizmetleri eleştirenlerin geçmişte yaptıkları belediyeciliği herkesin gördüğünü işaret eden Demirel, ''Vicdan sahibi herkes Karabük Belediyesi'nin hizmetlerini alkışlamaktadır. İktidar partisi yetkililerini korku sarmıştır. Karabük ilinde güçlü bir referans olan Karabük Belediyesi'nin icraatları herkesi yeniden hesap yapmaya sevk etmiştir. Partimiz Karabük'teki hizmet anlayışını diğer ilçelerimizde de uygulamaya koyma yetkisini alacaktır. Sevdamız Karabük ve Türkiye'dir. Teşkilatlarımız her türlü oyuna hazır ve tetiktedir. Oynanabilecek her oyun karşısında duruşumuzun ne olacağı geçmişte yaptıklarımızda açık ve net olarak görülür'' diye konuştu.

Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler

Yayıncı: Ebubekir Gülüm
Kaynak: AA