İşkad'dan ''geleceğimiz Birlikte'' Zirvesi

İş Kadınları Derneği'nin , ''Geleceğimiz Birlikte'' zirvesi düzenlediği bildirildi.

İŞKAD Başkanı Elif Doğan Türkmen, yazılı açıklamasında, Adanalı kadınları yarın saat 13.30'da Seyhan Otel yapacakları zirveye katılmaya davet etti.

Zirvenin, yalnızca kadınlara değil, odalar, yerel yönetimler ve siyasi partilere mesaj gönderen bir niteliğe sahip olmasını istediklerini belirten Türkmen, bu etkinlikte kadınların sesinin daha gür çıkacağına inandıklarını ifade etti.

Türkmen, etkinliğe Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, Adana Ticaret Odası Başkanı Ali Gizer, TÜRKONFED Başkanı Süleyman Onatça, TÜRKONFED Yönetim Kurulu Üyesi ve Kadın Komisyonu Başkanı Işın Yılmaz, Çukurova SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akkurt ve kendisinin açılış konuşmalarıyla başlayacağını bildirerek, şunları kaydetti:

''Açılışın konuşmalarının ardından ardından, 'Kadının Sosyo-Ekonomik Güçlenmesi ve Toplumsal Hayata Katılım Sorunu: Yerel Bakış Açısıyla Öneriler' ve 'Kadının Siyasi Katılımı ve Yerel Yönetimlerin Kadın Bakışı İle Planlanması' konulu panel yapılacak. KADER Genel Başkanı Çiğdem Aydın'ın moderatörlüğündeki panele AK Parti Adana Milletvekili Fatoş Gürkan, AK Parti İzmir Milletvekili İlknur Denizli, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel ve Sabah Gazetesi Ekonomi Yazarı Melih Okur panelist olarak katılacak. Zirve, sonuç bildirgesinin basın bülteni olarak sunulmasının ardından son bulacak.''

Muhabir: Ali Güreli

Yayıncı: İsa Sansar
Kaynak: AA