Rhino's Türkiye pazarında

Türkiye'nin önde gelen firmalarından Tuzcuoğlu Holding tarafından Türkiye'ye getirilen Rhino's enerji içeceği, Levent Marina'da gerçekleştirilen tanıtım ile Türkiye pazarına 'merhaba' dedi. Tanıtımda konuşan Tuzcuoğlu Holding Marka CEO'su Sedat Şenbaş, Rhino's'un Türk damak tadına en uygun enerji içeceği olduğunu söyledi.

Rhino's Türkiye pazarında
Türkiye'nin ünlü firmalarından Tuzcuoğlu Holding, yeni projesi olan, enerji içeceği piyasında tanınan bir marka olan Rhino's enerji içeceği ile Türkiye pazarına merhaba dedi.

Tuzcuoğlu Holding tarafından Türkiye'ye getirilen Rhino's enerji içeceğinin ürün lansmanı, Üçkuyular Levent Marina'da yapıldı. Lansmanda konuşan markanının CEO'su Marko Zielinskl, '10 yıldan beri bulundukları enerji içeceği alanında, Rhino's'un 3 farklı nokta ile bilindiğini belirterek, 'Yüksek kalite, güç, özgüven. Bu üç önemli noktanın Türkiye pazarında da kendisine yer bulacağına inanıyoruz. Yüksek kalitemiz Almanya'da üretiliyor. Gücümüz uluslararası bir marka olmamızdan geliyor ve arkamızda çok güçlü finansal desteğimiz var ' dedi.

Dünyada 20 ülkede var

Tuzcuoğlu Holding marka CEO'su Sedat Şenbaş, ürünün kalitesinin yanında, yapılan araştırmalarda Türk damak tadına en uygun enerji içeceği olması ve Avrupa'da sektöründe söz sahibi bir marka olması dolayısı ile Rhino's'u tercih ettiklerini belirterek, 'Rhino's firması artan bir ivme ile dünya çapında yayılıyor. Bizde Tuzcuoğlu ailesi olarak, yeni iş alanlarına girmek düşüncesiyle, karşılıklı güven ve sempati ile bu işe girdik. Türk halkına, enerji içeceğini düzgün ve kaliteli bir şekilde içirmeyi umuyoruz. '

At arabaları ile nakliyeden holdinge

Birinci Dünya Savaşı'nın ardından İzmir'e göç eden, şirketin simgesi de olacak olan at arabaları ile başladığı nakliyat işini sürdüren Tuzcuoğlu Holding, yıllardır birçok yerli ve yabancı kuruluşa nakliye hizmeti veriyor. Merkezi Ankara'da bulunan Tuzcuoğlu Holding'in İstanbul, İzmir ve Adana'da şubeleri bulunuyor. Lojistik alanında hizmet veren Tuzcuoğlu Holding, Merhum Mehmet Ali Tuzcuoğlu başta olmak üzere aile bireylerinin çabaları sonucunda, Türkiye'de ve dünyada hatırı sayılır bir yer edinirken Rhino's enerji içeceği ile de yeni bir sektöre girmiş oldu.