KİD Başkanı Yasin Koç: En Büyük Yatırım İnsana Yapılan Yatırımdır

Kaş Genç İşadamları Derneği (KİD) Başkanı Yasin Koç, "Biz işadamları olarak 'en büyük yatırımın insana yapılan yatırım' anlayışından yola çıktık." dedi.

KİD'in ilçe esnafı ve protokol üyelerini buluşturan iftar davetinde konuşan Koç, dernek hakkında bilgi verdi. 2003 yılında 17 işadamıyla kurulan derneğin bugün 66 üyeye ulaştığını ifade eden Koç, eğitime destek faaliyetleri olduğunu söyledi. "Biz işadamları olarak 'en büyük yatırımın insana yapılan yatırım' anlayışından yola çıktık." dedi.

Kaş Setur Marina içindeki Vati Restoran gibi otantik bir mekanda düzenlenen iftar yemeğine Kaş Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Emniyet Müdürü Cahit Sarı, İlçe Müftüsü Yasir Ataş, Mal Müdür Vekili Hüseyin Avcu, Eski Belediye başkanlarından Halil Kocaer, Türk Hava Kurumu Başkanı Durali Kolak’ın yanı sıra Şoförler Odası başkanı Mustafa Demirtepe, Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gürol Gülşen, Ziraat Odası Başkanı Ramazan Süer, Turizm Derneği Başkanı Mustafa Eriş, MHP ilçe Başkanı Hasan Nusret Baysal ve pek çok işadamı ve esnaf katıldı .