Başkan Çapçı, Banka Şubesi İstedi

Çankırı Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı, Halk Bankası Ankara 1. Bölge Koordinatörü Levent Nihat Güleç’ten ilçeye Halk Bankası’nın şubesinin açılmasını talep etti.

Şabanözü Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ile Halk Bankası arasında imzalanan protokole Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapcı, Halk Bankası Ankara 1. Bölge Koordinatörü Levent Nihat Güleç ile OSB yöneticileri katıldı.

Törende “kalem yazmıyor” diyerek sözlerine Belediye Başkanı Ali Çapçı, “Bugün ilçemiz için hayırlı bir iş yapıyoruz, ama asıl hayırlı iş, Halk Bankası Şubesinin ilçemize açılmasıdır. Bu konu 1-2 yıldır gündemimizdedir. Gerek sanayici, gerekse ilçe merkezindeki esnaf arkadaşlarımızla yapış olduğumuz toplantılardan çıkan netice, ilçemizde Halk Bankası Şubesinin hizmete açılması yönündedir” dedi.

Şabanözü OSB’de 20 fabrikanın bulunduğunu aktaran Çapçı, bu tesislerde 2 bin 200 kişinin istihdam ettiğini de hatırlattı. Halkbank şubesinin Şabanözü ilçesinde bulunmadığını yineleyen Başkan Çapçı “Halk Bankası Şubesini Şabanözü’müze istiyoruz” dedi.

Halk Bankası Ankara 1. Bölge Koordinatörü Levent Nihat Güleç, ise imzalanan protokolün önümüzdeki süreçte yapılacak çalışmaların ilk adımı olduğunu söyledi.

Daha öncede ilçede şube açılması yönünde çalışma yaptıklarını belirten Güleç, verilerin düşük olduğunu, imzalanan protokolün birçok şeyi değiştirebileceğini belirtti.

Güleç, Çankırı’da Halk Bankasının Şube açabileceği ilk yerin Şabanözü olduğunu sözlerine ekledi .
Kaynak: İHA