Şamil Tayyar'dan CHP'ye "meyhane" göndermesi

AK Pati Gaziantep Mülletvekili Şamil Tayyar, 4+4+4 eğitim sisteminin Meclis'te geçmesinin ardından Twitter'da CHP'ye meyhane göndermesi yaptı.

Şamil Tayyar'dan CHP'ye 'meyhane' göndermesi
Zorunlu eğitimi kadameli olarak 12 yıla çıkaran yasa 295 oy ile Meclis'te kabul edildi.

AK Pati Gaziantep Mülletvekili Şamil Tayyar yasa kabul edilir edilmez twitter'dan yaptığı yorumda, Ana muhalefet lideri Kılıçdaroğlu'nun daha önce MİT yasası oylamasına katılmayan 40 CHP'liye 'Bu kadar sık meyhaneye gitmeyin 'sözlerini hedef aldı.

'KEDERLİLER MEYHANELERE KOŞTU'

Tayyar, twitter'da'4+4+4 geçti, meclis tarih yazdı; katsayı adaletsizliği kalktı, Kur'an seçmeli ders oldu, kederliler meyhanelere koştu 'tweet'ini atarak CHP'ye gönderme yaptı.

Şamil Tayyar daha önce de, 4+4+4'e karşı çıkan CHP için, '4+4+4 okulları değil meyhaneleri vurdu. CHPli vekiller tam kadro mecliste 'tweet'ini atmıştı.

40 CHP'LİYE AZ MEYHANETE GİDİN DEMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce Ana muhalefet partisi CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MİT yasası oylamasına katılmayan 40 CHP'liye kızmıştı.

Kılıçdaroğlu, MİT oylamasına katılmayan ve vatandaşın telefonlarına çıkmayan vekilleri, 'Topluma örnek olacağız. Bu kadar sık meyhaneye gitmeyin... Meyhaneye gidin ama bari aynı meyhaneye gitmeyin 'sözleriyle uyarmıştı. BEYAZ GAZETE